Restaurant og meny
Kulturhusets restaurant befinner seg i 1. etasje og på Mesaninen i 2. etasje. Restaurantens hovedfokus ligger på det bærekraftige, og vi tilbyr et bredt utvalg av både vegetariske og kjøtt/fisk-baserte retter. Scroll nedover siden for å se vår meny!
Om bordbestilling:
Bord i restauranten kan reserveres frem til kl. 20 (kl. 16 på mandager).
Det er selvsagt også mulig å stikke innom Kulturhuset for en kaffe eller et glass, og baren er drop in-basert.
Meny
Meny
LUNSJMENY (11:00 - 15:30)
LUNCH MENU (11:00 - 15:30)
-
Sandwich: Biff
Karamellisert løk, Cornichons, aioli, grillet paprika, mix salat, parmesan og gressløk. Serveres på grillet surdeigsbrød
Allergener: Hvete, havre, sennep og egg
Sandwich - Beef: Caramelized onions, Cornichons, aioli, grilled paprika, mix salad, parmesan and chives. Served on grilled sour dough bread
Allergies: Wheat, oat, mustard and egg
265
-
Sandwich: Gin- og fennikelspeket laks
Eggsalat, avokadokrem, mixsalat, syltet rødløk, sennepsfrø og gressløk Serveres på grillet surdeigsbrød KAN GJØRES VEGETAR
Allergener: Sennep, egg, havre, hvete og fisk
Sandwich - Gin and fennel cured salmon: Egg salad, avocado cream, mix salad, pickled red onions, mustard seeds and chives. Served on grilled sour dough bread CAN BE MADE VEGETARIAN
Allergies: Mustard, egg, oat, wheat and fish
255
-
Sandwich: Chèvre
Søtpotetkrem, syltet rødbet, grillet svartkål, søtpotetchips og mixsalat Serveres på grillet surdeigsbrød. VEGETAR
Allergener: Hvete, havre og melk
Sandwich - Chèvre Sweet potato cream, pickled beetroots, grilled cabbage, potato chips and mix salad. Served on grilled sour dough bread. VEGETARIAN
Allergies: Wheat, oat and milk
255
-
Gulrotsuppe
Med gresskarkjerner, bacon og Gresk yoghurt Serveres med brød og pisket smør KAN GJØRES VEGANSK
Allergener: Hvete og melk
Carrot Soup: With pumpkin seeds, bacon and greek yoghurt Served with bread and whipped butter. CAN BE MADE VEGAN
Allergies: Wheat and milk
235
-
Kyllingsalat
Marinert kyllingbryst, Caesardressing, Hanasandtomat, syltet rødløk, krutonger, sprøstekt bacon, parmesan og mixsalat. Serveres med brød og pisket smør
Allergener: Fisk, egg, hvete, melk og sennep
Chicken Salad: Marinated chicken breast, Caesar dressing, Hanasand tomatoes, pickled red onions, croutons, crispy bacon, parmesan and Mix salad Served with bread and whipped butter
Allergies: Fish, egg, wheat, milk and mustard
265
-
Vintersalat
Kikerter, søtpotetkrem, syltet rødbet, bakt gulrot, Hanasandtomat, Tahini- og limedressing og gresskarkjerner Serveres med brød og hummus. VEGANSK
Allergener: Hvete og sesam
Winter Salad: Chickpeas, sweet potato cream, pickled beetroot, baked carrots, Hanasand tomatoes, Tahini and lime dressing and pumpkin seeds Served with bread and hummus VEGAN
Allergies: Wheat and sesame
Vegansk
245
-
Vegan bowl
Quinoa, Hanasandtomat, bakt gulrot, soyabønner, grillet svartkål, syltet shitakesopp, Cornichons, sesam og Hummus
Allergener: Soya, hvete og sesam
Vegan bowl: Quinoa, Hanasand tomatoes, baked carrots, soya beans, grilled cabbage, pickled Shitake mushroom, Cornichons, sesame and hummus VEGAN
Allergies: Soy, wheat and sesame
Vegansk
155
-
DESSERT: Sjokolade fudge brownie
Pasjonsfruktgelé, brent hvit sjokoladejord, vaniljekrem og friske bær
Allergener: Melk, hvete og egg
DESSERT - Chocolate fudge Brownie: Passion fruit jelly, white chocolate, vanilla cream and fresh berries
Allergies: Milk, wheat and egg
155
MENY (Tirsdag - Lørdag 16:00-20:00)
MENU (Tuesday - Saturday 16:00-20:00)
-
Dagens fangst
Hvit fisk servert med grillet Pak Choy, Edamamebønner, syltet shitakesopp, vårløk, risnudler og soya- og honning glacé
Allergener: Fisk, soya og hvete
Catch of the day: White fish served with grilled Pak Choy, Edamame beans, pickled Shitake mushrooms, spring onions, rice noodles and soy and honey glacé
Allergies: Fish, soy and wheat
275
-
Oksekjake
Servert med karamellisert løk, grillet brokkolini, glasert gulrot, potetpuré, søtpotetchips, Cornichons og sjysaus
Allergener: Melk
Beef Jerky: Served with caramelized onions, grilled brokkolini, glazed carrots, potato puree, sweet potato chips, Cornichons and gravy
Allergies: Milk
275
-
Bakt blomkål
Servert med grillet svartkål, kikerter, karriquinoa, bakt gulrot, gresskarkjerner og søtpotet puré. VEGANSK
Baked cauliflower: Served with grilled black cabbage, chickpeas, karriquinoa, baked carrots, pumpkin seeds and sweet potato puree VEGAN
Vegansk
259
-
Gulrotsuppe
Med gresskarkjerner, bacon og Gresk yoghurt Serveres med brød og pisket smør KAN GJØRES VEGANSK
Allergener: Hvete og melk
Carrot Soup: With pumpkin seeds, bacon and greek yoghurt Served with bread and whipped butter. CAN BE MADE VEGAN
Allergies: Wheat and milk
235
-
Kyllingsalat
Marinert kyllingbryst, Caesardressing, Hanasandtomat, syltet rødløk, krutonger, sprøstekt bacon, parmesan og mixsalat. Serveres med brød og pisket smør
Allergener: Fisk, egg, hvete, melk og sennep
Chicken Salad: Marinated chicken breast, Caesar dressing, Hanasand tomatoes, pickled red onions, croutons, crispy bacon, parmesan and Mix salad Served with bread and whipped butter
Allergies: Fish, egg, wheat, milk and mustard
265
-
Vintersalat
Kikerter, søtpotetkrem, syltet rødbet, bakt gulrot, Hanasandtomat, Tahini- og limedressing og gresskarkjerner Serveres med brød og hummus. VEGANSK
Allergener: Hvete og sesam
Winter Salad: Chickpeas, sweet potato cream, pickled beetroot, baked carrots, Hanasand tomatoes, Tahini and lime dressing and pumpkin seeds Served with bread and hummus VEGAN
Allergies: Wheat and sesame
Vegansk
245
-
Siderett: Brød
Brød og pisket smør
Allergener: Gluten og laktose
Side Course: Bread and whipped butter
Allergies: Gluten and lactose
59
-
Siderett: Naan
Naanbrød og Hummus
Allergener: Gluten
Side course: Naan and hummus VEGAN
Allergies: Gluten
Vegansk
95
-
Siderett: Oliven
Oliven
Side course: Olives
Vegansk
55
-
DESSERT: Sjokolade fudge brownie
Pasjonsfruktgelé, brent hvit sjokoladejord, vaniljekrem og friske bær
Allergener: Melk, hvete og egg
DESSERT - Chocolate fudge Brownie: Passion fruit jelly, white chocolate, vanilla cream and fresh berries
Allergies: Milk, wheat and egg
155


