Restaurant og meny

Kulturhusets restaurant befinner seg i 1. etasje og på Mesaninen i 2. etasje. Restaurantens hovedfokus ligger på det bærekraftige, og vi tilbyr et bredt utvalg av både vegetariske og kjøtt/fisk-baserte retter. Scroll nedover siden for å se vår meny!

Om bordbestilling:
Bord i restauranten kan reserveres frem til kl. 20 (kl. 16 på mandager).
Det er selvsagt også mulig å stikke innom Kulturhuset for en kaffe eller et glass, og baren er drop in-basert.


Meny


LUNSJMENY (11:00 - 15:30)

LUNCH MENU (11:00 - 15:30)

  • Sandwich: Biff

    Karamellisert løk, Cornichons, aioli, grillet paprika, mix salat, parmesan og gressløk. Serveres på grillet surdeigsbrød

    Allergener: Hvete, havre, sennep og egg

    Sandwich - Beef: Caramelized onions, Cornichons, aioli, grilled paprika, mix salad, parmesan and chives. Served on grilled sour dough bread

    Allergies: Wheat, oat, mustard and egg

    265

  • Sandwich: Gin- og fennikelspeket laks

    Eggsalat, avokadokrem, mixsalat, syltet rødløk, sennepsfrø og gressløk Serveres på grillet surdeigsbrød KAN GJØRES VEGETAR

    Allergener: Sennep, egg, havre, hvete og fisk

    Sandwich - Gin and fennel cured salmon: Egg salad, avocado cream, mix salad, pickled red onions, mustard seeds and chives. Served on grilled sour dough bread CAN BE MADE VEGETARIAN

    Allergies: Mustard, egg, oat, wheat and fish

    255

  • Sandwich: Chèvre

    Søtpotetkrem, syltet rødbet, grillet svartkål, søtpotetchips og mixsalat Serveres på grillet surdeigsbrød. VEGETAR

    Allergener: Hvete, havre og melk

    Sandwich - Chèvre Sweet potato cream, pickled beetroots, grilled cabbage, potato chips and mix salad. Served on grilled sour dough bread. VEGETARIAN

    Allergies: Wheat, oat and milk

    255

  • Gulrotsuppe

    Med gresskarkjerner, bacon og Gresk yoghurt Serveres med brød og pisket smør KAN GJØRES VEGANSK

    Allergener: Hvete og melk

    Carrot Soup: With pumpkin seeds, bacon and greek yoghurt Served with bread and whipped butter. CAN BE MADE VEGAN

    Allergies: Wheat and milk

    235

  • Kyllingsalat

    Marinert kyllingbryst, Caesardressing, Hanasandtomat, syltet rødløk, krutonger, sprøstekt bacon, parmesan og mixsalat. Serveres med brød og pisket smør

    Allergener: Fisk, egg, hvete, melk og sennep

    Chicken Salad: Marinated chicken breast, Caesar dressing, Hanasand tomatoes, pickled red onions, croutons, crispy bacon, parmesan and Mix salad Served with bread and whipped butter

    Allergies: Fish, egg, wheat, milk and mustard

    265

  • Vintersalat

    Kikerter, søtpotetkrem, syltet rødbet, bakt gulrot, Hanasandtomat, Tahini- og limedressing og gresskarkjerner Serveres med brød og hummus. VEGANSK

    Allergener: Hvete og sesam

    Winter Salad: Chickpeas, sweet potato cream, pickled beetroot, baked carrots, Hanasand tomatoes, Tahini and lime dressing and pumpkin seeds Served with bread and hummus VEGAN

    Allergies: Wheat and sesame

    Vegansk

    245

  • Vegan bowl

    Quinoa, Hanasandtomat, bakt gulrot, soyabønner, grillet svartkål, syltet shitakesopp, Cornichons, sesam og Hummus

    Allergener: Soya, hvete og sesam

    Vegan bowl: Quinoa, Hanasand tomatoes, baked carrots, soya beans, grilled cabbage, pickled Shitake mushroom, Cornichons, sesame and hummus VEGAN

    Allergies: Soy, wheat and sesame

    Vegansk

    155

  • DESSERT: Sjokolade fudge brownie

    Pasjonsfruktgelé, brent hvit sjokoladejord, vaniljekrem og friske bær

    Allergener: Melk, hvete og egg

    DESSERT - Chocolate fudge Brownie: Passion fruit jelly, white chocolate, vanilla cream and fresh berries

    Allergies: Milk, wheat and egg

    155


MENY (Tirsdag - Lørdag 16:00-20:00)

MENU (Tuesday - Saturday 16:00-20:00)

  • Dagens fangst

    Hvit fisk servert med grillet Pak Choy, Edamamebønner, syltet shitakesopp, vårløk, risnudler og soya- og honning glacé

    Allergener: Fisk, soya og hvete

    Catch of the day: White fish served with grilled Pak Choy, Edamame beans, pickled Shitake mushrooms, spring onions, rice noodles and soy and honey glacé

    Allergies: Fish, soy and wheat

    275

  • Oksekjake

    Servert med karamellisert løk, grillet brokkolini, glasert gulrot, potetpuré, søtpotetchips, Cornichons og sjysaus

    Allergener: Melk

    Beef Jerky: Served with caramelized onions, grilled brokkolini, glazed carrots, potato puree, sweet potato chips, Cornichons and gravy

    Allergies: Milk

    275

  • Bakt blomkål

    Servert med grillet svartkål, kikerter, karriquinoa, bakt gulrot, gresskarkjerner og søtpotet puré. VEGANSK

    Baked cauliflower: Served with grilled black cabbage, chickpeas, karriquinoa, baked carrots, pumpkin seeds and sweet potato puree VEGAN

    Vegansk

    259

  • Gulrotsuppe

    Med gresskarkjerner, bacon og Gresk yoghurt Serveres med brød og pisket smør KAN GJØRES VEGANSK

    Allergener: Hvete og melk

    Carrot Soup: With pumpkin seeds, bacon and greek yoghurt Served with bread and whipped butter. CAN BE MADE VEGAN

    Allergies: Wheat and milk

    235

  • Kyllingsalat

    Marinert kyllingbryst, Caesardressing, Hanasandtomat, syltet rødløk, krutonger, sprøstekt bacon, parmesan og mixsalat. Serveres med brød og pisket smør

    Allergener: Fisk, egg, hvete, melk og sennep

    Chicken Salad: Marinated chicken breast, Caesar dressing, Hanasand tomatoes, pickled red onions, croutons, crispy bacon, parmesan and Mix salad Served with bread and whipped butter

    Allergies: Fish, egg, wheat, milk and mustard

    265

  • Vintersalat

    Kikerter, søtpotetkrem, syltet rødbet, bakt gulrot, Hanasandtomat, Tahini- og limedressing og gresskarkjerner Serveres med brød og hummus. VEGANSK

    Allergener: Hvete og sesam

    Winter Salad: Chickpeas, sweet potato cream, pickled beetroot, baked carrots, Hanasand tomatoes, Tahini and lime dressing and pumpkin seeds Served with bread and hummus VEGAN

    Allergies: Wheat and sesame

    Vegansk

    245

  • Siderett: Brød

    Brød og pisket smør

    Allergener: Gluten og laktose

    Side Course: Bread and whipped butter

    Allergies: Gluten and lactose

    59

  • Siderett: Naan

    Naanbrød og Hummus

    Allergener: Gluten

    Side course: Naan and hummus VEGAN

    Allergies: Gluten

    Vegansk

    95

  • Siderett: Oliven

    Oliven

    Side course: Olives

    Vegansk

    55

  • DESSERT: Sjokolade fudge brownie

    Pasjonsfruktgelé, brent hvit sjokoladejord, vaniljekrem og friske bær

    Allergener: Melk, hvete og egg

    DESSERT - Chocolate fudge Brownie: Passion fruit jelly, white chocolate, vanilla cream and fresh berries

    Allergies: Milk, wheat and egg

    155