Restaurant og meny

Kulturhusets restaurant befinner seg i 1. etasje og på Mesaninen i 2. etasje. Restaurantens hovedfokus ligger på det bærekraftige, og vi tilbyr et bredt utvalg av både vegetariske og kjøtt/fisk-baserte retter. Scroll nedover siden for å se vår meny!

Om bordbestilling:
Bord i restauranten kan reserveres frem til kl. 20 (kl. 16 på mandager).
Det er selvsagt også mulig å stikke innom Kulturhuset for en kaffe eller et glass, og baren er drop in-basert.


Meny


LUNSJMENY (11:00 - 15:30)

LUNCH MENU (11:00 - 15:30)

  • Sandwich: Spicy Beef

    Skivet Mørbrad, Chilimayo, Mixsalat, Grillet Paprika, Sprø Løk og Chimichurri

    Allergener: Hvete, Havre, Sennep og Egg

    Sliced Sirloin, Chilimayo, Mixsalad, Grilled Paprika, Crispy Onions and Chimichurri

    Allergies: Wheat, Oats, Mustard and Egg

    275

  • Sandwich: Skagen

    Reker, Mixsalat, Sitron og Gressløk

    Allergener: Hvete, Havre, Skalldyr, Egg og Sennep

    Shrimps, Mixsalad, Lemon and Chives

    Allergies: Wheat, Oats, Shellfish, Mustard and Egg

    265

  • Sandwich: Burrata

    Red Pesto, Hanasandtomater, Oliven og Gresskarkjerner VEGETAR - KAN LAGES VEGANSK (Hummus, Sommerkål og Østerssopp)

    Allergener: Hvete, Havre, Cashewnøtter, Melk og Egg

    Red Pesto, Tomatoes, Olives and Pumpkin Seeds VEGETARIAN - CAN BE MADE VEGAN (Hummus, Cabbage and Oyster Mushroom)

    Allergies: Wheat, Oats, Cashewnuts, Milk and Egg

    265

  • Kyllingsalat

    Kylling, Mixsalat, Caesardressing, Bacon, Hanasandtomater, Syltet Rødløk, Krutonger og Parmesan. Serveres med Surdeigsbrød og Pisket Smør

    Allergener: Hvete, Melk, Fisk, Egg og Sennep

    Chicken, Mixsalad, Caesar Dressing, Bacon, Tomatoes, Pickled RedOnion, Crutons and Parmesan. Served with Sourdough Bread and Whipped Butter

    Allergies: Wheat, Milk, Shellfish, Egg and Mustard

    275

  • Bulgursalat

    Mixsalat, Bulgur, Hanasandtomater, Oliven, Gulrot, Syltet løk og Fetaost

    Allergener: Melk, Hvete, Bygg og Selleri

    Mixsalad, Bulgur, Tomatoes, Olives, Carrots, Pickled RedOnions and Feta Cheese

    Allergies: Milk, Wheat, Barley and Celery

    265

  • Gulrotsuppe

    Gresskarkjerner, Bacon og Gresk Yoghurt. Serveres med Brød og Pisket Smør KAN GJØRES VEGANSK

    Allergener: Hvete og melk

    Pumpkin Seeds, Bacon and Greek Yoghurt Served with Bread and Whipped Butter. CAN BE MADE VEGAN

    Allergies: Wheat and milk

    255

  • DESSERT: Mango- og Kokos Tapiokapudding

    Friske bær og rent hvit sjokolade

    Allergener: Melk

    Fresh Berries and White Chocolate

    Allergies: Milk

    139


MENY (Tirsdag - Lørdag 16:00-20:00)

MENU (Tuesday - Saturday 16:00-20:00)

  • Fish & Chips

    Torskeloin, Mixsalat, Sitron, Remulade og Fries.

    Allergener: Fisk, Hvete, Melk, Sennep og Egg

    Cod loin, Mixsalad, Lemon, Remoulade and Fries.

    Allergies: Shellfish, Wheat, Milk, Mustard and Egg

    285

  • Oksekjake

    Servert med Potetmos med Ramsløk, Grillet Asparges, Glasert Gulrot, Sprø Løk og Sjysaus.

    Allergener: Melk og Hvete

    Served with Potato Puree with Spring Onion, Grilled Asparges, Glaced Carrot, Crispy Onions and Gravy

    Allergies: Milk and Wheat

    295

  • Moules Frites

    Blåskjell dampet i Sider fra Hardanger med Kokosmelk, Chili, Hvitløk og Koriander. Serveres med Pommes Frites.

    Allergener: Bløtdyr

    Cider Steamed Mussels with Coconut Milk, Chili, Garlic and Coriander. Served with Fries

    Allergies: Mussels

    275

  • Grillet Sommerkål

    Bulgur, Østerssopp, Gulrot, Asparges, Gresk Yoghurt og Syltet Rødløk VEGETAR

    Allergener: Hvete, Bygg, Selleri og Melk

    Bulgur, Oyster Mushroom, Carrot, Aspargus, Greek Yoghurt and Pickled RedOnion VEGETARIAN

    Allergies: Wheat, Barley, Celery and Milk

    265

  • Kyllingsalat

    Kylling, Mixsalat, Caesardressing, Bacon, Hanasandtomater, Syltet Rødløk, Krutonger og Parmesan. Serveres med Surdeigsbrød og Pisket Smør

    Allergener: Hvete, Melk, Fisk, Egg og Sennep

    Chicken, Mixsalad, Caesar Dressing, Bacon, Tomatoes, Pickled RedOnion, Crutons and Parmesan. Served with Sourdough Bread and Whipped Butter

    Allergies: Wheat, Milk, Shellfish, Egg and Mustard

    275

  • DESSERT: Mango- og Kokos Tapiokapudding

    Friske bær og rent hvit sjokolade

    Allergener: Melk

    Fresh Berries and White Chocolate

    Allergies: Milk

    139

  • Siderett: Fries med Chilimayo

    Fries med Chilimayo

    Allergener: Gluten

    Fries with Chilimayo

    Allergies: Gluten

    109

  • Siderett: Grillet Surdeigsbrød og Pisket Smør

    Grillet Surdeigsbrød og Pisket Smør

    Allergener: Gluten og Laktose

    Grilles Sourdough bread and whipped butter

    Allergies: Gluten and Lactose

    69

  • Siderett: Naanbrød og Hummus

    Naanbrød og Hummus VEGANSK

    Allergener: Gluten

    Naan and hummus VEGAN

    Allergies: Gluten

    Vegansk

    109

  • Oliven

    -

    Olives

    55