Restaurant og meny
Kulturhusets restaurant befinner seg i 1. etasje og på Mesaninen i 2. etasje. Restaurantens hovedfokus ligger på det bærekraftige, og vi tilbyr et bredt utvalg av både vegetariske og kjøtt/fisk-baserte retter. (Scroll nedover siden for å se vår meny!)
Om bordbestilling:
Bord i restauranten kan reserveres frem til kl. 20.
Det er selvsagt også mulig å stikke innom Kulturhuset for en kaffe eller et glass, og baren er drop in-basert.
Meny
Meny
MENY: MIDDAG (tir-lør: 16-21)
MENU: DINNER (Tue-Sat: 16-21)
-
Fritert fisk
Kimchisalat, pommes frites og limemajones
Allergener: Gluten, fisk, sennep, soya og egg
Fried fish: Kimchi salad, french fries and lime mayo
Allergies: Fish, gluten, egg, mustard and soya
265
-
Pulled pork burger
Smashed avokado, salat, tomat, mango salsa, french fries og chipotlemajones
Allergener: Gluten, fisk, egg, sennep og sulfitt
Pulled pork burger: Smashed avocado, salad, tomato, mango salsa, french fries and chipotle mayo
Allergies: Gluten, fish, egg, mustard and sulfite
275
-
Oksekjake
Med pannestekt gnocchi, kantarell og grillet svartkål
Allergener: Selleri, gluten, egg og sulfitt
Beef cheek: With panfried gnocchi, seasonal mushrooms and grilled black kale
Allergies: Celery, gluten, egg and sulfite
295
-
Stekt blomkål
Spinathummus, rød ekebladsalat, grillet broccolini, syltet kantarell, tahinisaus og gresskarfrø. Serveres med surdeigsbrød. VEGAN
Allergener: Sesam, sulfitt, gluten
Roasted cauliflower: Spinach hummus, red leaf salad, grilled broccolini, picked mushrooms, tahini dressing and pumpkins seeds. Served with sourdough bread. VEGAN
Allergies: Sesame, sulfite and gluten
Vegansk
275
-
Pesto & mozzarella arancini
Fylte risottoboller med pesto og mozzarella, mizuna mixsalat, soltørket tomatkrem og parmigiano ost. Serveres med surdeigsbrød og smør. VEGETAR
Allergener: Gluten, laktose, egg og sulfitt
Pesto & mozzarella arancini: Rice croquette stuffed with pesto and mozzarella, mizuna mix salad, sundried tomato cream, parmigiano. Served with sourdough bread and butter. VEGETARIAN
Allergies: Gluten, lactose, egg and sulfite
220
-
Kyllingsalat
Crispysalat, caesardressing, kyllingbryst, Hanasandtomater, bacon, syltet rødløk og parmigiano ost. Serveres med surdeigsbrød og smør
Allergener: Egg, laktose, sennep, fisk, sulfitt og gluten
Chicken salad: Crispy salad, caesar dressing, chicken breast, cherry tomato, pickled red onions, bacon and parmigiano. Served with sourdough bread and butter
Allergies: Lactose, fish, mustard, sulfite, egg and gluten
245
-
Bakt rødbetsuppe
Kremet rødbetsuppe, chevre, dill og gresskarfrø. Serveres med surdeigsbrød og smør. VEGETAR
Allergener: Gluten og laktose
Roasted beetroot soup: Creamy beetroot soup, chevre, dill and pumpkins seeds. VEGETARIAN
Allergies: Gluten and lactose
195
-
Brød og hummus
Spinathummus og surdeigsbrød. VEGANSK
Allergener: Gluten, sulfitt og sesam
Bread & hummus: Spinach hummus and sourdough bread. VEGAN
Allergies: Gluten, sulfite and sesame
Vegansk
85
-
Brød og smør
Pisket smør og surdeigsbrød
Allergener: Gluten og laktose
Bread & butter: Whipped butter and sourdough bread
Allergies: Gluten and lactose
85
MENY: LUNSJ (mandag: 11-18, tirsdag-lørdag: 11-16)
MENU: LUNCH (Mon: 11-18, Tue-Sat: 11:00-21:00)
-
Sandwich: Spicy beef
Grillet surdeigsbrød, chipotle majones, marinert ytrefilet, grillet paprika, mizunasalat og mango salsa
Allergener: Gluten, sennep, sulfitt og egg
Grilled sourdough bread, chipotle mayo, marinated sirloin, marinated paprika, mizuna mix salad and mango salsa
Allergies: Gluten, mustard, sulfite and egg
255
-
Sandwich: Egg og bacon
Grillet surdeigsbrød, smashed avokado, salat, Hanasandtomater, bløtkokt egg, bacon, syltet rødløk, spicy mayo og gressløk. KAN LAGES VEGETAR
Allergener: Gluten og egg
Grilled sourdough bread, smashed avocado, salad, cherry tomato, soft boiled egg, bacon, pickled red onions, spicy mayo and chives. CAN BE MADE VEGETARIAN
Allergies: Gluten and egg
235
-
Sandwich: Kylling pesto
Grillet surdeigsbrød, soltørket tomatkrem, salat, pestomarinert kyllingbryst, Hanasandtomater, syltet rødløk og pinjekjerner KAN LAGES VEGETAR
Allergener: Gluten, sulfitt og laktose
Grilled sourdough bread, sundried tomato dressing, salad, pesto marinated chicken breast, cherry tomato, pickled red onions and pineseeds CAN BE MADE VEGETARIAN
Allergies: Gluten, sulfite and lactose
245
-
Sandwich: Hummus
Grillet surdeigsbrød, spinathummus, svartkål, grillet brokkolini, syltet kantarell, tahinisaus og sesamfrø. VEGAN
Allergener: Gluten, sesam og sulfitt
Grilled sourdough bread, spinach hummus, black kale, grilled brokkolini, pickled mushrooms, tahini sauce and sesame seeds. VEGAN
Allergies: Gluten, sesame and sulfite
Vegansk
220
-
Kyllingsalat
Crispysalat, caesardressing, kyllingbryst, Hanasandtomater, bacon, syltet rødløk og parmigiano ost. Serveres med surdeigsbrød og smør
Allergener: Egg, laktose, sennep, fisk, sulfitt og gluten
Chicken salad: Crispy salad, caesar dressing, chicken breast, cherry tomato, pickled red onions, bacon and parmigiano. Served with sourdough bread and butter
Allergies: Lactose, fish, mustard, sulfite, egg and gluten
245
-
Krabbesalat
Mizuna mixsalat, smashed avokado, krabbekjøtt, limemajones, mango, rødløk, Hanasand tomater, syltet blomkål og koriander Serveres med surdeigsbrød og smør. KAN LAGES VEGANSK
Allergener: Skalldyr, egg, sennep, sulfitt, gluten og laktose
Crab salat: Mizuna mix salad, smashed avocado, crab meat, lime mayo, mango, red onions, cherry tomato, pickled cauliflowers and coriander Served with sourdough bread and butter. CAN BE MADE VEGAN
Allergies: Shellfish, egg, mustard, sulfite, gluten and lactose
245
-
Bakt rødbetsuppe
Kremet rødbetsuppe, chevre, dill og gresskarfrø. Serveres med surdeigsbrød og smør. VEGETAR
Allergener: Gluten og laktose
Roasted beetroot soup: Creamy beetroot soup, chevre, dill and pumpkins seeds. VEGETARIAN
Allergies: Gluten and lactose
195
-
Brød og hummus
Spinathummus og surdeigsbrød. VEGANSK
Allergener: Gluten, sulfitt og sesam
Bread & hummus: Spinach hummus and sourdough bread. VEGAN
Allergies: Gluten, sulfite and sesame
Vegansk
85
-
Brød og smør
Pisket smør og surdeigsbrød
Allergener: Gluten og laktose
Bread & butter: Whipped butter and sourdough bread
Allergies: Gluten and lactose
85
SNACKMENY (man: 11-18, tir-lør: 11-21)
SNACK MENU (Mon: 11-18, Tue-Sat: 11:00-21:00)
-
Oliven, parmesan, blåmuggost, serranoskinke, aprikoskompott, salte mandler
Liten 198,- stor 265,-
Allergener: Laktose, sulfitt, hvete og nøtter
Olives, parmesan, blue mold cheese, serrano ham, apricot compote, salted almonds: Small plate: 189,- Large plate: 255,-
Allergies: Lactose, sulfite, wheat and nuts
198/265
-
Oliven, parmesan, salte mandler
-
Allergener: Mandel og laktose
Olives, parmesan, salted almonds
Allergies: Almonds and lactose
95
-
Oliven
-
Olives
55
-
Croissant
Vanlig eller med sjokolade
Allergener: Hvete
Regular or with chocolate
Allergies: Wheat
38/42
DESSERT (man: 11-18, tir-lør: 11-21)
DESSERT (Mon: 11-18, Tue-Sat: 11-21)
-
Cannolo
Med mascarponekrem, pistasj og blodappelsinsaus
Allergener: Laktose, egg, nøtter og gluten
Cannolo: With mascarpone cream pistachio and blood orange sauce
Allergies: Lactose, egg, nuts and gluten
120
-
Ostekake
Med ferskensaus og friske bær
Allergener: Laktose, egg og gluten
Cheese cake: With peach sauce and fresh berries
Allergies: Lactose, egg and gluten
120


