Restaurant og meny

Kulturhusets restaurant befinner seg i 1. etasje og på Mesaninen i 2. etasje. Restaurantens hovedfokus ligger på det bærekraftige, og vi tilbyr et bredt utvalg av både vegetariske og kjøtt/fisk-baserte retter. (Scroll nedover siden for å se vår meny!)

Om bordbestilling:
Bord i restauranten kan reserveres frem til kl. 21.
Det er selvsagt også mulig å stikke innom Kulturhuset for en kaffe eller et glass, og på fredager og lørdager kan man reservere bord i baren (oppe på mezzaninen) frem til kl 20. På øvrige dager og tidspunkter er baren drop in-basert.


Meny


ÅPEN SANDWICH PÅ GRILLET SURDEIGSBRØD (man: 12:00-18:00, tir-lør: 12:00-21:00)

OPEN SANDWICH ON GRILLED SOUR DOUGH BREAD (Mon: 12:00-18:00, Tue-Sat: 12:00-21:00)

  • Åpen sandwich på grillet surdeigsbrød - Grillet chevre

    Med ajvar, karamelliserte valnøtter, grillet svartkål, padrones, syltet rødløk og saltbakte rødbeter (Vegetar)

    Allergener: hvete, havre, sulfitt, valnøtt og melk

    Open sandwich on grilled sour dough bread-grilled chevre: Ajvar, caramelized walnuts, grilled black cabbage, padrones, salt baked beets and pickled red onions (Vegetarian)

    Allergies: Wheat, oat, sulfite, walnut and milk

    195

  • Åpen sandwich på grillet surdeigsbrød - Smashed avokado toast

    Grillet chili, crispy salat, syltet rødløk, Hanasand tomater, bløtkokt egg, og urtemajones (Vegetar)

    Allergener: Hvete, havre, egg og sulfitt

    Open sandwich on grilled sour dough bread: Smashed avocado toast, crispy salad, pickled red onions, Hanasand tomatoes, soft boiled egg, and herb mayo (Vegetarian)

    Allergies: Wheat, oat, egg and sulfite

    205

  • Åpen sandwich på grillet surdeigsbrød - Caprese

    Tomater, basilikum, mozzarella, ristede pinjekjerner, olivenolje og balsamico crema (Vegetar)

    Allergener: Melk, havre og hvete

    Open sandwich on grilled sour dough bread: Caprese. Tomatoes, basil, mozzarella, roasted pine nuts, olive oil and balsamico crema (Vegetarian)

    Allergies: Milk, oat and wheat

    205

  • Åpen sandwich på grillet surdeigsbrød - Smashed avokado med posjert kylling

    Grillet chili, crispy salat, syltet rødløk og Hanasand tomater. KAN GJØRES VEGANSK

    Allergener: Hvete, havre og sulfitt

    Open sandwich on grilled sour dough bread- Smashed avocado with poached chicken: Grilled chili, crispy salad, pickled red onion and Hanasand tomatoes. CAN BE MADE VEGAN

    Allergies: Wheat, oat and sulfite

    215

  • Åpen sandwich på grillet surdeigsbrød - Spicy beef

    Med Chimichurri, bakt paprika, brent løk og chili majones

    Allergener: Hvete, havre, egg og melk

    Open sandwich on grilled sour dough bread - Spicy beef: Chimichurri, baked paprika, grilled onions and chili mayo

    Allergies: Wheat, oat, egg and milk

    230


VARME RETTER (man: 12:00-18:00, tir-lør: 12:00-21:00)

HOT PLATES (Mon: 12:00-18:00, Tue-Sat: 12:00-21:00)

  • Linse- og kokossuppe

    Med nyr ferskost, frisk koriander, pisket smør og brød (Vegetar - Kan gjøres vegansk)

    Allergener: Melk

    Lentil and coconut soup: With soft cheese, fresh coriander, whipped butter and bread (Vegetarian - can be made vegan)

    Allergies: Milk

    198

  • Fritert fennikel

    Frityrstekt fennikel, kimchi dressing, soyabakte mandler, chili marinert agurksalat og bakt selerirot (Vegetar)

    Allergener: Egg, hvete, mandler, sesam, soya og selleri

    Fried fennel: Kimchi dressing, soya baked almonds, chili marinated cucumber salad and baked celery root (Vegetarian)

    Allergies: Egg, wheat, almonds, sesame, soya and celery

    198

  • Katsu sando

    Fritert østerssopp, kimchi coleslaw, pepperrot majones, Västerbotten ost og vårløk (Vegetar)

    Allergener: Melk, hvete, sulfitt, havre og egg

    Katsu sando: Fried oyster mushrooms, kimchi coleslaw, horseradish mayo, Västerbotten cheese and spring onions (Vegetarian)

    Allergies: Milk, wheat, sulfite, oat and egg

    175

  • Fritert hvit fisk

    Nori majones, ørretrogn, ponzusaus, spisskål med syltede sennepsfrø og vårløk

    Allergener: Soya, hvete, egg og sesam

    Fried white fish: Nori mayo, trout roe, ponzu sauce, oxheart cabbage with pickled mustard seeds and spring onion

    Allergies: Soya, wheat, egg and sesame

    175


SNACKMENY (man: 12:00-18:00, tir-lør 12:00-21:00)

SNACK MENU (Mon: 12:00-18:00, Tue - Sat: 12:00-21:00)

  • Oliven, parmesan, blåmuggost, serranoskinke, aprikoskompott, salte mandler

    Liten 198,- stor 265,-

    Allergener: Melk, sulfitt, hvete og havre

    Olives, parmesan, blue mold cheese, serrano ham, apricot compote, salted almonds: Small plate: 189,- Large plate: 255,-

    Allergies: Milk, sulfite, wheat and oat

    198/265

  • Oliven, parmesan, salte mandler

    -

    Allergener: Mandel og melk

    Olives, parmesan, salted almonds

    Allergies: Almonds and milk

    95

  • Sardiner

    Med pisket smør og brød

    Allergener: Fisk og gluten

    Sardines with bread and whipped butter

    Allergies: Fish and gluten

    145

  • Oliven

    -

    Olives

    55

  • Surdeigsbørd og urtesmør

    Surdeigsbørd og urtesmør

    Allergener: Gluten

    Sour dough bread and herb butter

    Allergies: Gluten

    55


SALATER (man: 12:00-18:00, tir-lør 12:00-21:00)

SALADS (Mon: 12:00-18:00, Tue - Sat: 12:00-21:00)

  • Kyllingsalat

    Serveres med avokado, syltet rødløk, mix tomater og bacon

    Allergener: Sennep og sulfitt

    Chicken salad: Served with avocado, pickled red onions, mix tomatoes and bacon

    Allergies: Mustard and sulfite

    225

  • Vitello tonnato

    Rosastekt kalv med tunfiskmajones, pinjekjerner, parmesan og mizunasalat

    Allergener: Hvete, havre, melk, fisk og egg

    Calf with tuna mayo, pine nuts, parmesan and mizuna salad

    Allergies: Wheat, oat, milk, fish and egg

    245


DESSERT (man: 12:00-18:00, tir-lør: 12:00-21:00)

DESSERT (Mon: 12:00-18:00, Tue - Sat: 12:00-21:00)

  • Vanilje Panna Cotta

    Med bringebærgele og biscotti med pistasj

    Allergener: Laktose, egg, gluten og nøtter

    Vanilla Panna Cotta: With raspberry jelly and biscotti with pistachio

    Allergies: Lactose, egg, gluten and nuts

    100