Restaurant og meny

Kulturhusets restaurant befinner seg i 1. etasje og på Mesaninen i 2. etasje. Restaurantens hovedfokus ligger på det bærekraftige, og vi tilbyr et bredt utvalg av både vegetariske og kjøtt/fisk-baserte retter. (Scroll nedover siden for å se vår meny!)

Om bordbestilling:
Bord i restauranten kan reserveres frem til kl. 20.
Det er selvsagt også mulig å stikke innom Kulturhuset for en kaffe eller et glass, og baren er drop in-basert.


Meny


MENY: MIDDAG (tir-lør: 16-21)

MENU: DINNER (Tue-Sat: 16-21)

  • Fritert fisk

    Kimchisalat, pommes frites og limemajones

    Allergener: Gluten, fisk, sennep, soya og egg

    Fried fish: Kimchi salad, french fries and lime mayo

    Allergies: Fish, gluten, egg, mustard and soya

    265

  • Pulled pork burger

    Smashed avokado, salat, tomat, mango salsa, french fries og chipotlemajones

    Allergener: Gluten, fisk, egg, sennep og sulfitt

    Pulled pork burger: Smashed avocado, salad, tomato, mango salsa, french fries and chipotle mayo

    Allergies: Gluten, fish, egg, mustard and sulfite

    275

  • Oksekjake

    Med pannestekt gnocchi, kantarell og grillet svartkål

    Allergener: Selleri, gluten, egg og sulfitt

    Beef cheek: With panfried gnocchi, seasonal mushrooms and grilled black kale

    Allergies: Celery, gluten, egg and sulfite

    295

  • Stekt blomkål

    Spinathummus, rød ekebladsalat, grillet broccolini, syltet kantarell, tahinisaus og gresskarfrø. Serveres med surdeigsbrød. VEGAN

    Allergener: Sesam, sulfitt, gluten

    Roasted cauliflower: Spinach hummus, red leaf salad, grilled broccolini, picked mushrooms, tahini dressing and pumpkins seeds. Served with sourdough bread. VEGAN

    Allergies: Sesame, sulfite and gluten

    Vegansk

    275

  • Pesto & mozzarella arancini

    Fylte risottoboller med pesto og mozzarella, mizuna mixsalat, soltørket tomatkrem og parmigiano ost. Serveres med surdeigsbrød og smør. VEGETAR

    Allergener: Gluten, laktose, egg og sulfitt

    Pesto & mozzarella arancini: Rice croquette stuffed with pesto and mozzarella, mizuna mix salad, sundried tomato cream, parmigiano. Served with sourdough bread and butter. VEGETARIAN

    Allergies: Gluten, lactose, egg and sulfite

    220

  • Kyllingsalat

    Crispysalat, caesardressing, kyllingbryst, Hanasandtomater, bacon, syltet rødløk og parmigiano ost. Serveres med surdeigsbrød og smør

    Allergener: Egg, laktose, sennep, fisk, sulfitt og gluten

    Chicken salad: Crispy salad, caesar dressing, chicken breast, cherry tomato, pickled red onions, bacon and parmigiano. Served with sourdough bread and butter

    Allergies: Lactose, fish, mustard, sulfite, egg and gluten

    245

  • Bakt rødbetsuppe

    Kremet rødbetsuppe, chevre, dill og gresskarfrø. Serveres med surdeigsbrød og smør. VEGETAR

    Allergener: Gluten og laktose

    Roasted beetroot soup: Creamy beetroot soup, chevre, dill and pumpkins seeds. VEGETARIAN

    Allergies: Gluten and lactose

    195

  • Brød og hummus

    Spinathummus og surdeigsbrød. VEGANSK

    Allergener: Gluten, sulfitt og sesam

    Bread & hummus: Spinach hummus and sourdough bread. VEGAN

    Allergies: Gluten, sulfite and sesame

    Vegansk

    85

  • Brød og smør

    Pisket smør og surdeigsbrød

    Allergener: Gluten og laktose

    Bread & butter: Whipped butter and sourdough bread

    Allergies: Gluten and lactose

    85


MENY: LUNSJ (mandag: 11-18, tirsdag-lørdag: 11-16)

MENU: LUNCH (Mon: 11-18, Tue-Sat: 11:00-21:00)

  • Sandwich: Spicy beef

    Grillet surdeigsbrød, chipotle majones, marinert ytrefilet, grillet paprika, mizunasalat og mango salsa

    Allergener: Gluten, sennep, sulfitt og egg

    Grilled sourdough bread, chipotle mayo, marinated sirloin, marinated paprika, mizuna mix salad and mango salsa

    Allergies: Gluten, mustard, sulfite and egg

    255

  • Sandwich: Egg og bacon

    Grillet surdeigsbrød, smashed avokado, salat, Hanasandtomater, bløtkokt egg, bacon, syltet rødløk, spicy mayo og gressløk. KAN LAGES VEGETAR

    Allergener: Gluten og egg

    Grilled sourdough bread, smashed avocado, salad, cherry tomato, soft boiled egg, bacon, pickled red onions, spicy mayo and chives. CAN BE MADE VEGETARIAN

    Allergies: Gluten and egg

    235

  • Sandwich: Kylling pesto

    Grillet surdeigsbrød, soltørket tomatkrem, salat, pestomarinert kyllingbryst, Hanasandtomater, syltet rødløk og pinjekjerner KAN LAGES VEGETAR

    Allergener: Gluten, sulfitt og laktose

    Grilled sourdough bread, sundried tomato dressing, salad, pesto marinated chicken breast, cherry tomato, pickled red onions and pineseeds CAN BE MADE VEGETARIAN

    Allergies: Gluten, sulfite and lactose

    245

  • Sandwich: Hummus

    Grillet surdeigsbrød, spinathummus, svartkål, grillet brokkolini, syltet kantarell, tahinisaus og sesamfrø. VEGAN

    Allergener: Gluten, sesam og sulfitt

    Grilled sourdough bread, spinach hummus, black kale, grilled brokkolini, pickled mushrooms, tahini sauce and sesame seeds. VEGAN

    Allergies: Gluten, sesame and sulfite

    Vegansk

    220

  • Kyllingsalat

    Crispysalat, caesardressing, kyllingbryst, Hanasandtomater, bacon, syltet rødløk og parmigiano ost. Serveres med surdeigsbrød og smør

    Allergener: Egg, laktose, sennep, fisk, sulfitt og gluten

    Chicken salad: Crispy salad, caesar dressing, chicken breast, cherry tomato, pickled red onions, bacon and parmigiano. Served with sourdough bread and butter

    Allergies: Lactose, fish, mustard, sulfite, egg and gluten

    245

  • Krabbesalat

    Mizuna mixsalat, smashed avokado, krabbekjøtt, limemajones, mango, rødløk, Hanasand tomater, syltet blomkål og koriander Serveres med surdeigsbrød og smør. KAN LAGES VEGANSK

    Allergener: Skalldyr, egg, sennep, sulfitt, gluten og laktose

    Crab salat: Mizuna mix salad, smashed avocado, crab meat, lime mayo, mango, red onions, cherry tomato, pickled cauliflowers and coriander Served with sourdough bread and butter. CAN BE MADE VEGAN

    Allergies: Shellfish, egg, mustard, sulfite, gluten and lactose

    245

  • Bakt rødbetsuppe

    Kremet rødbetsuppe, chevre, dill og gresskarfrø. Serveres med surdeigsbrød og smør. VEGETAR

    Allergener: Gluten og laktose

    Roasted beetroot soup: Creamy beetroot soup, chevre, dill and pumpkins seeds. VEGETARIAN

    Allergies: Gluten and lactose

    195

  • Brød og hummus

    Spinathummus og surdeigsbrød. VEGANSK

    Allergener: Gluten, sulfitt og sesam

    Bread & hummus: Spinach hummus and sourdough bread. VEGAN

    Allergies: Gluten, sulfite and sesame

    Vegansk

    85

  • Brød og smør

    Pisket smør og surdeigsbrød

    Allergener: Gluten og laktose

    Bread & butter: Whipped butter and sourdough bread

    Allergies: Gluten and lactose

    85


SNACKMENY (man: 11-18, tir-lør: 11-21)

SNACK MENU (Mon: 11-18, Tue-Sat: 11:00-21:00)

  • Oliven, parmesan, blåmuggost, serranoskinke, aprikoskompott, salte mandler

    Liten 198,- stor 265,-

    Allergener: Laktose, sulfitt, hvete og nøtter

    Olives, parmesan, blue mold cheese, serrano ham, apricot compote, salted almonds: Small plate: 189,- Large plate: 255,-

    Allergies: Lactose, sulfite, wheat and nuts

    198/265

  • Oliven, parmesan, salte mandler

    -

    Allergener: Mandel og laktose

    Olives, parmesan, salted almonds

    Allergies: Almonds and lactose

    95

  • Oliven

    -

    Olives

    55

  • Croissant

    Vanlig eller med sjokolade

    Allergener: Hvete

    Regular or with chocolate

    Allergies: Wheat

    38/42


DESSERT (man: 11-18, tir-lør: 11-21)

DESSERT (Mon: 11-18, Tue-Sat: 11-21)

  • Cannolo

    Med mascarponekrem, pistasj og blodappelsinsaus

    Allergener: Laktose, egg, nøtter og gluten

    Cannolo: With mascarpone cream pistachio and blood orange sauce

    Allergies: Lactose, egg, nuts and gluten

    120

  • Ostekake

    Med ferskensaus og friske bær

    Allergener: Laktose, egg og gluten

    Cheese cake: With peach sauce and fresh berries

    Allergies: Lactose, egg and gluten

    120