Restaurant og meny
Kulturhusets restaurant befinner seg i 1. etasje og på Mesaninen i 2. etasje. Restaurantens hovedfokus ligger på det bærekraftige, og vi tilbyr et bredt utvalg av både vegetariske og kjøtt/fisk-baserte retter. (Scroll nedover siden for å se vår meny!)
Om bordbestilling:
Bord i restauranten kan reserveres frem til kl. 21.
Det er selvsagt også mulig å stikke innom Kulturhuset for en kaffe eller et glass, og på fredager og lørdager kan man reservere bord i baren (oppe på mezzaninen) frem til kl 20. På øvrige dager og tidspunkter er baren drop in-basert.
Meny
Meny
ÅPEN SANDWICH PÅ GRILLET SURDEIGSBRØD (man: 12:00-18:00, tir-lør: 12:00-21:00)
OPEN SANDWICH ON GRILLED SOUR DOUGH BREAD (Mon: 12:00-18:00, Tue-Sat: 12:00-21:00)
-
Åpen sandwich på grillet surdeigsbrød - Grillet chevre
Med ajvar, karamelliserte valnøtter, grillet svartkål, padrones, syltet rødløk og saltbakte rødbeter (Vegetar)
Allergener: hvete, havre, sulfitt, valnøtt og melk
Open sandwich on grilled sour dough bread-grilled chevre: Ajvar, caramelized walnuts, grilled black cabbage, padrones, salt baked beets and pickled red onions (Vegetarian)
Allergies: Wheat, oat, sulfite, walnut and milk
195
-
Åpen sandwich på grillet surdeigsbrød - Smashed avokado toast
Grillet chili, crispy salat, syltet rødløk, Hanasand tomater, bløtkokt egg, og urtemajones (Vegetar)
Allergener: Hvete, havre, egg og sulfitt
Open sandwich on grilled sour dough bread: Smashed avocado toast, crispy salad, pickled red onions, Hanasand tomatoes, soft boiled egg, and herb mayo (Vegetarian)
Allergies: Wheat, oat, egg and sulfite
205
-
Åpen sandwich på grillet surdeigsbrød - Caprese
Tomater, basilikum, mozzarella, ristede pinjekjerner, olivenolje og balsamico crema (Vegetar)
Allergener: Melk, havre og hvete
Open sandwich on grilled sour dough bread: Caprese. Tomatoes, basil, mozzarella, roasted pine nuts, olive oil and balsamico crema (Vegetarian)
Allergies: Milk, oat and wheat
205
-
Åpen sandwich på grillet surdeigsbrød - Smashed avokado med posjert kylling
Grillet chili, crispy salat, syltet rødløk og Hanasand tomater. KAN GJØRES VEGANSK
Allergener: Hvete, havre og sulfitt
Open sandwich on grilled sour dough bread- Smashed avocado with poached chicken: Grilled chili, crispy salad, pickled red onion and Hanasand tomatoes. CAN BE MADE VEGAN
Allergies: Wheat, oat and sulfite
215
-
Åpen sandwich på grillet surdeigsbrød - Spicy beef
Med Chimichurri, bakt paprika, brent løk og chili majones
Allergener: Hvete, havre, egg og melk
Open sandwich on grilled sour dough bread - Spicy beef: Chimichurri, baked paprika, grilled onions and chili mayo
Allergies: Wheat, oat, egg and milk
230
VARME RETTER (man: 12:00-18:00, tir-lør: 12:00-21:00)
HOT PLATES (Mon: 12:00-18:00, Tue-Sat: 12:00-21:00)
-
Linse- og kokossuppe
Med nyr ferskost, frisk koriander, pisket smør og brød (Vegetar - Kan gjøres vegansk)
Allergener: Melk
Lentil and coconut soup: With soft cheese, fresh coriander, whipped butter and bread (Vegetarian - can be made vegan)
Allergies: Milk
198
-
Fritert fennikel
Frityrstekt fennikel, kimchi dressing, soyabakte mandler, chili marinert agurksalat og bakt selerirot (Vegetar)
Allergener: Egg, hvete, mandler, sesam, soya og selleri
Fried fennel: Kimchi dressing, soya baked almonds, chili marinated cucumber salad and baked celery root (Vegetarian)
Allergies: Egg, wheat, almonds, sesame, soya and celery
198
-
Katsu sando
Fritert østerssopp, kimchi coleslaw, pepperrot majones, Västerbotten ost og vårløk (Vegetar)
Allergener: Melk, hvete, sulfitt, havre og egg
Katsu sando: Fried oyster mushrooms, kimchi coleslaw, horseradish mayo, Västerbotten cheese and spring onions (Vegetarian)
Allergies: Milk, wheat, sulfite, oat and egg
175
-
Fritert hvit fisk
Nori majones, ørretrogn, ponzusaus, spisskål med syltede sennepsfrø og vårløk
Allergener: Soya, hvete, egg og sesam
Fried white fish: Nori mayo, trout roe, ponzu sauce, oxheart cabbage with pickled mustard seeds and spring onion
Allergies: Soya, wheat, egg and sesame
175
SNACKMENY (man: 12:00-18:00, tir-lør 12:00-21:00)
SNACK MENU (Mon: 12:00-18:00, Tue - Sat: 12:00-21:00)
-
Oliven, parmesan, blåmuggost, serranoskinke, aprikoskompott, salte mandler
Liten 198,- stor 265,-
Allergener: Melk, sulfitt, hvete og havre
Olives, parmesan, blue mold cheese, serrano ham, apricot compote, salted almonds: Small plate: 189,- Large plate: 255,-
Allergies: Milk, sulfite, wheat and oat
198/265
-
Oliven, parmesan, salte mandler
-
Allergener: Mandel og melk
Olives, parmesan, salted almonds
Allergies: Almonds and milk
95
-
Sardiner
Med pisket smør og brød
Allergener: Fisk og gluten
Sardines with bread and whipped butter
Allergies: Fish and gluten
145
-
Oliven
-
Olives
55
-
Surdeigsbørd og urtesmør
Surdeigsbørd og urtesmør
Allergener: Gluten
Sour dough bread and herb butter
Allergies: Gluten
55
SALATER (man: 12:00-18:00, tir-lør 12:00-21:00)
SALADS (Mon: 12:00-18:00, Tue - Sat: 12:00-21:00)
-
Kyllingsalat
Serveres med avokado, syltet rødløk, mix tomater og bacon
Allergener: Sennep og sulfitt
Chicken salad: Served with avocado, pickled red onions, mix tomatoes and bacon
Allergies: Mustard and sulfite
225
-
Vitello tonnato
Rosastekt kalv med tunfiskmajones, pinjekjerner, parmesan og mizunasalat
Allergener: Hvete, havre, melk, fisk og egg
Calf with tuna mayo, pine nuts, parmesan and mizuna salad
Allergies: Wheat, oat, milk, fish and egg
245
DESSERT (man: 12:00-18:00, tir-lør: 12:00-21:00)
DESSERT (Mon: 12:00-18:00, Tue - Sat: 12:00-21:00)
-
Vanilje Panna Cotta
Med bringebærgele og biscotti med pistasj
Allergener: Laktose, egg, gluten og nøtter
Vanilla Panna Cotta: With raspberry jelly and biscotti with pistachio
Allergies: Lactose, egg, gluten and nuts
100


