Booke Kulturhuset

Scroll ned for å se våre tilgjengelige konsert-, selskaps- og møtelokaler!


Møterom

Ønsker du å arrangere møter, konferanser eller seminarer på Kulturhuset? Du får en ramme rundt arrangementet som vil inspirere og engasjere deltakerne på en ny måte. Vi kan tilby mat og drikke fra vår nyskapende restaurant, og vi kan også bidra med kulturelle opplevelser. Lokalene kan leies til store og små anledninger.

Kulturhuset i Bergen har tre møterom pluss tre større selskapslokaler som kan brukes til for eksempel konferanser, seminarer, frokostmøter og lunsjmøter. Samtlige møterom er utstyrt med topp fasiliteter innen audio og video.

PS! Vi tar dessverre ikke i mot bestillinger som gjelder bryllup, barnedåp og konfirmasjon. I disse tilfellene anbefaler vi å ta kontakt med våre andre samarbeidspartnere i De Bergenske.

Om rommene:

Mesanin 1 (18 kvm. Kapasitet: 8 sittende personer): Dette rommet befinner seg på mezzaninen over restauranten, med glassvinduer ut mot både Vaskerelven og restauranten. Rommet passer fint for mindre møter, selskap og samlinger. Portabel TV kan plasseres i rommet om ønskelig

Mesanin 2 (30 kvm. Kapasitet: 15-20 sittende personer, avhengig av konfigurasjon). En litt større variant av Mezzanin 1. Dette rommet befinner seg på mezzaninen over restauranten, med glassvinduer ut mot både Vaskerelven og restauranten. Rommet passer fint for mindre møter, selskap og samlinger. TV er installert.

Loftet (116 kvm. Kapasitet: 45 sittende personer, evt 20 sittende personer ved langbordkonfigurasjon): Rommet befinner seg i 3. etasje, ved siden av Galleriet. I dette rommet finnes en også et tilknyttet kjøkken og bar med personell disponibelt, dersom man ønsker å leie det. TV er installert.

I tillegg går det også an å leie våre konsertscener til større møter og selskap. Hovedsal – Konferansekonfigurasjon (460 kvm) har for eksempel kapasitet på 200++ sittende personer. Rommet er har en fullt utstyrt scene, samt en stor bar med personell tilgjengelig. Også Lillesalen (234 kvm) og Galleriet (234 kvm) kan bookes.
Scroll lenger ned på denne siden for mer informasjon om konsertscenene.

For booking av møterom, kontakt oss på bookinghenvendelser@kulturhusetibergen.no.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er lov til å ta med medbragt mat og drikke selv om man leier lokalene.

Vær også oppmerksom på at prisene er faste, og vi er dessverre ikke i en situasjon der vi kan være med på å prute.


Scener og selskapslokaler

Artister og eksterne arrangører har mulighet til å leie Kulturhusets konserthaller til bruk for konserter, forestillinger og andre typer arrangementer og samlinger, både for betalende gjester så vel som for private sammenhenger.
Vi gjør oppmerksom på at vi mottar en stor mengde forespørsler om å få leie Kulturhuset. Det synes vi er veldig hyggelig, men vi har dessverre ikke kapasitet til å leie ut lokalene våre til samtlige som henvender seg.
Send uansett en forespørsel til bookinghenvendelser@kulturhusetibergen.no så tar vi det derfra!

Om scenene:
Kulturhuset i Bergen har tre scener. Hovedsalen i 1. etasje har kapasitet på 600 publikummere, og tilfredsstiller dermed et behov som mange av byens konsertarrangører har pekt på lenge; et lokale som er noe større enn 300-400-kapasitetsscenene (Hulen, Kvarteret etc), men også litt mindre enn 1000–1500-kapasitetsscenene (Verftet, Grieghallen etc). Hovedsalen (men ikke selve scenen) kan også deles i to, dersom det skulle være behov for det. Salen har en tilhørende bar med alle rettigheter.
I 2. etasje finner man det nest største konsertlokalet - Lillesalen - med kapasitet på 300 publikummere. Lokalets utforming gjør at dette blir en intim og dynamisk konsert/klubbscene for arrangementer i litt mindre størrelsesorden enn de som finner sted i etasjen under. Også her finnes det en bar med alle rettigheter.
I 3. etasje ligger det minste lokalet; Galleriet. De store vinduene gir flott utsikt mot byen, og her finner man en mobil scene primært ment for akustiske intimkonserter, samt kunstutstillinger og forestillinger av forskjellig slag. Rommet er utstyrt med et Steinway-flygel, og har kapasitet på 230 publikummere. Lokalet kan også utstyres med en mobil bar.
Trykk på knappen under for å se på våre tekniske spesifikasjoner:

Mesanin 1

Mesanin 1

mesanin 2

Mesanin 2

Loftet

Loftet

Galleriet

Galleriet - Møtekonfigurasjon

SynneSBBoenes_Capgemeni-07018

Lillesalen - konferanse

SynneSBBoenes_Opning_Kulturhuset-00537

Hovedsalen - konsert

Hovedsal pådekket

Hovedsal pådekket

SynneSBBoenes_EvigFerie-08171

Lillesal - konsert

Lillesalen pådekket

Lillesalen - pådekket

SynneSBBoenes_03208_1_eYK1ETh.2e16d0ba.fill-2000x1300

Galleriet - utstilling