Booke Kulturhuset

Se våre tilgjengelige konsert- og møtelokaler!


Møterom

Ønsker du å arrangere møter, konferanser eller seminarer på Kulturhuset? Du får en ramme rundt arrangementet som vil inspirere og engasjere deltakerne på en ny måte. Vi tilbyr mat og drikke fra vår nyskapende restaurant, og vi kan også bidra med kulturelle opplevelser. Lokalene kan leies til store og små anledninger.

Kulturhuset i Bergen har fem møterom som kan brukes til for eksempel konferanser, seminarer, frokostmøter og lunsjmøter. Samtlige møterom er utstyrt med topp fasiliteter innen audio og video, og i tillegg kan vi tilby deilig mat fra kjøkkenet.

Se under for en beskrivelse av rommene:

Mezzanin 1 (Kapasitet: 15 sittende personer): Dette rommet befinner seg på mezzaninen over restauranten, med glassvinduer ut mot både Vaskerelven og restauranten. Rommet passer fint for mindre møter, selskap og samlinger.

Mezzanin 2 (Kapasitet: 20 sittende personer) En litt større variant av Mezzanin 1. Dette rommet befinner seg på mezzaninen over restauranten, med glassvinduer ut mot både Vaskerelven og restauranten. Rommet passer fint for mindre møter, selskap og samlinger.

Loftet (Kapasitet: 45 sittende personer, evt 20 sittende personer ved langbordkonfigurasjon): Rommet befinner seg i 3. etasje, ved siden av Galleriet. I dette rommet finnes en også et tilknyttet kjøkken og bar med personell disponibelt, dersom man ønsker å leie det.

Store Møterom (Kapasitet: 20 sittende personer) Rommet befinner seg i 2. etasje, bak scenen i Lillesalen. Dette rommet ligger i administrasjonsdelen av bygget, og er i så måte mer skjermet for offentligheten i kraft av at man ikke har utsikt til restauranten.

I tillegg går det også an å leie våre konsertscener til større møter og selskap. Hovedsal – Konferansekonfigurasjon har for eksempel kapasitet på 200++ sittende personer. Rommet er har en fullt utstyrt scene, samt en stor bar med personell tilgjengelig. Også Lillesalen og Galleriet kan bookes. Se lenger ned på denne siden for informasjon om konsertscenene.

For booking av møterom, kontakt oss på bookinghenvendelser@kulturhusetibergen.no.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er lov til å ta med medbragt mat og drikke selv om man leier lokalene.

Vær også oppmerksom på at prisene er faste, og vi er dessverre ikke i en situasjon der vi kan være med på å prute.

Trykk på knappen for å få opp priser på de forskjellige lokalene!

Bilder av rommene. Ovenfra og ned:


Mezzanin 1.

Mesanin 1

Mezzanin 2.

mesanin 2

Loftet.

Loftet

Store møterom.

Store Møterom

Kulturhusets scener

Artister og eksterne arrangører har mulighet til å leie Kulturhusets konserthaller til bruk for konserter, forestillinger og andre typer arrangementer og samlinger, både for betalende gjester så vel som for private sammenhenger.
Vi gjør oppmerksom på at vi mottar en stor mengde forespørsler om å få leie Kulturhuset. Det synes vi er veldig hyggelig, men vi har dessverre ikke kapasitet til å leie ut lokalene våre til samtlige som henvender seg.
Send uansett en forespørsel til bookinghenvendelser@kulturhusetibergen.no så tar vi det derfra!

Om scenene:
Kulturhuset i Bergen har tre scener. Hovedsalen i 1. etasje har kapasitet på 600 publikummere, og tilfredsstiller dermed et behov som mange av byens konsertarrangører har pekt på lenge; et lokale som er noe større enn 300-400-kapasitetsscenene (Hulen, Kvarteret etc), men også litt mindre enn 1000–1500-kapasitetsscenene (Verftet, Grieghallen etc). Hovedsalen (men ikke selve scenen) kan også deles i to, dersom det skulle være behov for det. Salen har en tilhørende bar med alle rettigheter.
I 2. etasje finner man det nest største konsertlokalet - Lillesalen - med kapasitet på 300 publikummere. Lokalets utforming gjør at dette blir en intim og dynamisk konsert/klubbscene for arrangementer i litt mindre størrelsesorden enn de som finner sted i etasjen under. Også her finnes det en bar med alle rettigheter.
I 3. etasje ligger det minste lokalet; Galleriet. De store vinduene gir flott utsikt mot byen, og her finner man en mobil scene primært ment for akustiske intimkonserter, samt kunstutstillinger og forestillinger av forskjellig slag. Rommet er utstyrt med et Steinway-flygel, og har kapasitet på 230 publikummere. Lokalet kan også utstyres med en mobil bar.
Trykk på knappen under for å se på våre tekniske spesifikasjoner:

Hovedsalen

lokaler2.jpg

Lillesalen.

Lillesalen

Galleriet.

SynneSBBoenes_03208 (1)