Booke Kulturhuset


Møterom

Ønsker du å arrangere møter, konferanser eller seminarer på Kulturhuset? Du får en ramme rundt arrangementet som vil inspirere og engasjere deltakerne på en ny måte. Vi tilbyr mat og drikke fra vår nyskapende restaurant, og vi kan også bidra med kulturelle opplevelser. Lokalene kan leies til store og små anledninger.

Kulturhuset i Bergen har fem møterom som kan brukes til for eksempel konferanser, seminarer, frokostmøter og lunsjmøter. To av rommene er på mezzaninen over restauranten (kapasitet på henholdsvis 15 og 20 personer) mens et annet rom er bak scenen (kapasitet på 25 personer).
‘Loftet’, befinner seg i tredje etasje, og har kapasitet på 45 personer (langbord: 21 personer). Hovedsal - konferanse er det største rommet. Kulturhusets store konsertsal bygges om til et møte/konseranserom som har plass til 150 sittende deltakere.
Samtlige møterom er utstyrt med topp fasiliteter innen audio og video, og i tillegg kan vi tilby deilig mat fra kjøkkenet. På Loftet finnes også et eget kjøkken med personell disponibelt, dersom man ønsker å leie det.
For booking av møterom, kontakt oss på bookinghenvendelser@kulturhusetibergen.no
Vær oppmerksom på at prisene er faste, og vi er dessverre ikke i en situasjon der vi kan være med på å prute.

På bildene til høyre vises rommene Mezzanin 2 (øverst) og Hovedsal-Konferanse (nederst).

Trykk på knappen for å få opp priser på de forskjellige lokalene!

Møterom
IMG_20211102_163714.jpg

Kulturhusets scener

Artister og eksterne arrangører har mulighet til å leie Kulturhusets konserthaller til bruk for konserter, forestillinger og andre typer arrangementer og samlinger, både for betalende gjester så vel som for private sammenhenger.
Vi gjør oppmerksom på at vi mottar en stor mengde forespørsler om å få leie Kulturhuset. Det synes vi er veldig hyggelig, men vi har dessverre ikke kapasitet til å leie ut lokalene våre til samtlige som henvender seg.
Send uansett en forespørsel til bookinghenvendelser@kulturhusetibergen.no så tar vi det derfra!

Om scenene:
Kulturhuset i Bergen har tre scener. Hovedsalen i 1. etasje har kapasitet på 600 publikummere, og tilfredsstiller dermed et behov som mange av byens konsertarrangører har pekt på lenge; et lokale som er noe større enn 300-400-kapasitetsscenene (Hulen, Kvarteret etc), men også litt mindre enn 1000–1500-kapasitetsscenene (Verftet, Grieghallen etc). Hovedsalen (men ikke selve scenen) kan også deles i to, dersom det skulle være behov for det. Salen har en tilhørende bar med alle rettigheter.
I 2. etasje finner man det nest største konsertlokalet - Lillesalen - med kapasitet på 300 publikummere. Lokalets utforming gjør at dette blir en intim og dynamisk konsert/klubbscene for arrangementer i litt mindre størrelsesorden enn de som finner sted i etasjen under. Også her finnes det en bar med alle rettigheter.
I 3. etasje ligger det minste lokalet; Galleriet. De store vinduene gir flott utsikt mot byen, og her finner man en mobil scene primært ment for akustiske intimkonserter, samt kunstutstillinger og forestillinger av forskjellig slag. Rommet er utstyrt med et Steinway-flygel, og har kapasitet på 230 publikummere. Lokalet kan også utstyres med en mobil bar.

lokaler2.jpg