#Design

Fredag 22. oktober

Kl. 19:00

BIFF: Change the game: Samtale ifbm. MAU

22.10.21

MAU er et inspirerende portrett av en visjonær designlegende. Velkommen til samtale i forbindelse med visningen av dokumentaren om Bruce Mau.

BIFF-2021-Mau-FB_event-02 (1) (1).jpg

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
22.10.2021 Kulturhuset i Bergen
Pris: Sal: Arrangementstart: Vergeordning:
Gratis Lillesalen 19:00 Ja
  • Dato: 22.10.2021
  • Sal: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: Gratis
  • Scene: Lillesalen
  • Arrangementstart: 19:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Bergen Internasjonale filmfestival presenterer:

BIFF: Change the game: Samtale ifbm. MAU

I panelet sitter Stine Ellefset Oseland, Direktør klimaetaten i Bergen Kommune, Guro Røberg, Nordisk Innovasjonsdirektør i Doberman, Endre Berentzen, Laboratorieleder hos MAD Arkitekter og Hanne Wetland, Bærekraftsansvarlig i Knowit.
Omstilling til bærekraft er kanskje det største temaet som må løses i vår tid; om det er innen byutvikling, varer, tjenester, mobilitet eller teknologi. For å lykkes må vi tilnærme oss utfordringer på nye måter. Designeren Bruce Mau er en ener innen kommunikasjonsdesign og systemtenkning. En visjonær strateg - og en ukuelig optimist det er lett å bli inspirert av.
I samarbeid med Grafill Bergen, Byarkitekten og Design Region Bergen inviterer vi til en samtale i forbindelse med MAU; om hvordan det å bryte ut av siloer og bruke systemisk designmetodikk kan være en del av løsningen ved omstillingen til en bærekraftig fremtid.
Arrangementet er gratis. Påmelding her: https://drb.hoopla.no/sales/183463328