#Musikk

Fredag 20. oktober

Kl. 20:00

bob hund

20.10.23

Få band har vist en slik evne til å treffe en nerve hos nye generasjoner av lyttere. Bob Hund har rettmessig blitt kalt Sveriges beste liveband i 25 år. Med kloke tekster og himmelsk musikk setter de fingeren på virkelighetens tilstand. Bob Hund er et band som ikke bare våger å utsette seg for usikre situasjoner, men ser ut til å betrakte utfordringer som en verdi i seg selv. Kanskje det er selve poenget. En holdning som også gjør bandet til noe av det mest eksplosive og uforutsigbare man kan se på scenen.

20 bob

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
20.10.2023 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
534,- Hovedsalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 20.10.2023
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 534,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Bergen Live presenterer:

bob hund

Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson og Christian Gabel. Seks individer som ikke passer inn, men som passer sammen. Sammen skaper de en egen verden der virkeligheten gjenspeiles i all sin vakre skjevhet.
Våren 2023 er bandet på en omfattende turné på teatre og konsertsaler med forestillingen "Den overvirkelige sannheten om Bob Hund". Turnéen startet med fire utsolgte kvelder på Södra Teatern i Stockholm. Bandet er også aktuelle med albumet "DRÖMMEN ÄR EN RÅVARA, VERKLIGHETEN ÄR EN RAFFINERAD PRODUKT" som slippes i to deler, den første 26. januar og den andre i mai i forkant av sommerturneen.

Billetter i salg fredag 26. mai kl. 12.00. Dersom du abonnerer på Bergen Lives nyhetsbrev har du tilgang til billetter allerede nå!

Dører: 19.00
Konsertstart: 20.00

NB! Vi har nå lansert konserttilbud i restauranten: Hvis du viser frem billetten til dette arrangementet i restauranten vår, får du 20% rabatt på en valgfri matrett fra menyen. Tilbudet gjelder samme dag som arrangementet foregår.
Les mer her: https://www.kulturhusetibergen.no/nyheter/vi-lanserer-konserttilbud-i-restauranten/