#Diverse

Torsdag 11. november

Kl. 19:00

Bokbad Live på tur! Abid Raja - Tinashe Williamson - Hans Olav Lahlum

11.11.21

Opplev Abid Raja, Tinashe Williamson og Hans Olav Lahlum på Boktips live Boktips live er Cappelen Damms mest populære forfatterarrangement som har vært arrangert i Oslo i flere år og også vist på Boktips.no. Nå skal det på turné og du kan oppleve en herlig forfatterkveld med Abid Raja, Tinashe Williamson og Hans Olav Lahlum på Kulturhuset i Bergen 11. november kl 1900.

plakat.png

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
11.11.2021 Kulturhuset i Bergen
Pris: Sal: Arrangementstart: Vergeordning:
275,- Hovedsalen 19:00 Ja
  • Dato: 11.11.2021
  • Sal: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 275,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Arrangementstart: 19:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen presenterer:

Bokbad Live på tur! Abid Raja - Tinashe Williamson - Hans Olav Lahlum

Abid Raja har skrevet det som kan beskrives som høstens mest hyllete og omtalte bok: Min skyld. Dette er den brutalt ærlige historien om Abid Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten – en slags Romeo og Julie-historie mot familiene på begge sider og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap.

Tinashe Williamsons bok Håndbok for unge antirasister er som Rajas Min skyld utropt til en av de viktigste bøkene i høst. Hun har skrevet den boken hun selv ønsket fantes da hun var barn. Boken gir barn, unge og voksne de verktøyene de trenger for å snakke om rasisme.

Hans Olav Lahlum er en av Norges mestselgende forfattere av krimromaner og sakprosa-bøker. I høst er han aktuell med to bøker. Krimromanen Sneen var reen er den første i en ny krimserie. Og så har han i samarbeid med Øyvind Tronstad skrevet den store boken om Historien om vinter-OL.

Mathias Eick og Erlend Slettevoll står for det musikalske innslaget. Mathias Eick er en av Europas ledende jazzmusikere. Han er en multi-instrumentalist, men mest kjent for sin trompet. Han har med seg Erlend Slettevoll på piano som også er en av våre ledende musikere.