#Musikk

Onsdag 18. oktober

Kl. 20:00

David Eugene Edwards

18.10.23

David Eugene Edwards fra Denver, Colorado er klar med nytt soloalbum, og 18. oktober står han på scenen i Kulturhuset Bergen. Han slapp albumet ”Silver Sash” med Wovenhand tidligere i år.

david eugue

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
18.10.2023 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
375,- Hovedsalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 18.10.2023
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 375,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Perfect Sounds Forever presenterer:

David Eugene Edwards

Vokalist, gitarist og låtskriver David Eugene Edwards har hatt stor innflytelse på en hel generasjon artister, først med 16 Horsepower (1992-2005) og i over 20 år med Wovenhand. Enten han opptrår med band eller solo har David Eugene Edwards en hengiven menighet som vet å sette pris på en unik og eksentrisk utøver i stadig utvikling.
Konsertene hans er en intens gåsehusopplevelse. De arter seg tidvis som nær-religiøse seanser i regi av den karismatiske og messende predikantsønnen Edwards.
Gotisk americana, neo-folk, punk og blues - inspirert av middelaldermusikk og amerikansk indianerkultur - originalt sammenvevd til en gammeltestamentlig, fryktinngytende og hypnotisk forestilling.

ID 18
Delvis sittende

https://wovenhandband.com/david-eugene-edwards

https://wovenhandband.com

https://sargenthouse.com

https://talentfarm.no

NB! Vi har nå lansert konserttilbud i restauranten: Hvis du viser frem billetten til dette arrangementet i restauranten vår, får du 20% rabatt på en valgfri matrett fra menyen. Tilbudet gjelder samme dag som arrangementet foregår.
Les mer her: https://www.kulturhusetibergen.no/nyheter/vi-lanserer-konserttilbud-i-restauranten/