#Musikk

Lørdag 26. mars

Kl. 21:00

Fieh – In the Sun in the Rain-tour

26.03.22

Fieh er tilbake og gjør seg klare til å slippe oppfølgeren til det Spellemannpris-nominerte albumet Cold Water Burning Skin. I forbindelse med slippet kommer de også innom Kulturhuset med et forrykende show!

26. Fieh.jpg

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
26.03.2022 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
275,- Hovedsalen 20:00 21:00 Ja
  • Dato: 26.03.2022
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 275,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 20:00
  • Konsertstart: 21:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Stageway presenterer:

Fieh – In the Sun in the Rain-tour

Som en norsk bygdeversjon av D’Angelos the Vanguard, ble Fiehs debut beskrevet som «future soul» og «left field R&B» av toneangivende medier som Clash Magazine og God Is in the TV, og bandet bygger videre på dette reisverket, men utvider også sitt soniske spekter.

Albumet In the Sun in the Rain er spilt inn med og produsert av Lars Horntveth. Jaga Jazzist-medlemmet har en stadig voksende produsent-CV (Susanne Sundfør, The Staves, Kimbra) og har definitivt satt sitt eklektiske preg på albumet, der han også spiller et utall instrumenter. Miksen er gjort av den legendariske Russell Elevado, også kalt «The Analog Ninja», kjent for sitt arbeid med D’Angelo, Angélique Kidjo og The Roots, for å nevne noen. Elevado har forstått og forsterket bandets intensjoner i studio, og har bidratt til å styrke bandets og innspillingens karakter.

Det mektige og mangehodede ensemblet er kjent for sine ekstatiske konserter og består av en vennegjeng som har spilt sammen lenge, mens de til enhver tid perfeksjonerer bandets sound og egne ferdigheter. Som de enormt talentfulle musikerne de er, spiller de helt uanstrengt sammen som en tight enhet, der hvert medlem også bringer sin egen smak til bordet.
Id: 18 år.