#Klubb

Lørdag 27. november

Kl. 20:00

FULLT HUS Vol. 1 (Fullt Hus Records & Fucket Freakkvens, Dj Subway, Brain Emo)

27.11.21

Nyoppstartede Fullt Hus Records samt guttene og jentene i Fucket Freakkvens slår seg sammen og kjører rave på Kulturhuset. Med seg på laget har de fått med seg legendariske Dj Subway, som skal spille 3,5 timer med bass og oppsig.

2.jpg

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
27.11.2021 Kulturhuset i Bergen
Pris: Sal: Arrangementstart: Vergeordning:
250,- Hovedsalen 20:00 Ja
  • Dato: 27.11.2021
  • Sal: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 250,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Arrangementstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Fullt Hus, Kulturhuset i Bergen presenterer:

FULLT HUS Vol. 1 (Fullt Hus Records & Fucket Freakkvens, Dj Subway, Brain Emo)

Kvelden starter med en liten konsert/presentasjon av det Fullt Hus holder på med, før det skal raves til lysene slås på. Brain Emo skal gjøre sitt aller første live-sett og Dj Boge & Girson skal kjøre sine godlåter live for første gang. Kvelden rundes av Med Fucket Freakkvens nede og Dj Subway oppe.

FUCKET FREAKKVENS
Fucket Freakkvens er et Oslo basert musikk-kollektiv med lidenskap for alternativ klubbmusikk preget av inklusivitet, høy intensitet og abnormitet.
https://soundcloud.com/fucketfreakkvens
https://www.instagram.com/fucketfreakkvens/

GIRSON & BOGE
Medlemer i legendariske rap gruppen A-laget, som no har startet ett label med fokus på Elektronisk musikk. Det som skulle vær ett label har også utviklet seg til ett prosjekt der guttene serverer deilige house tunes med sykt fengende refrenger.

DJ SUBWAY
(2-Step, UK Garage, UK Bass, Speed Garage, Jungle)
DJ Subway aka. Anwar fra Ændal er relativt ny i Bergen, men er en sann legende bak platespillerne med mange år som resident DJ på bl.a. The Villa i Oslo. Subway er aktuell med klubbkveldene Veldig Klubb (også et ukentlig radioshow på Vers Libre), Drum Club (drum&bass og jungle) og Dønn House (house, techno, bass). Denne kvelden skal han spille mata drøy dansbar streetmusikk fra UK-scenen, det blir en salig blanding av slick 2-step, funky UK Garage, røff Speed Garage og rudebwoy Jungle!
Mye bass!

BRAIN EMO
Elektronisk sample og synthbasert musikk som lokker lytteren til å føle
noe. Låtene er bygget rundt analogt utstyr, som baner vei for et klassisk
og upolert sound, med innslag av lyd og atmosfære fra andre dimensjoner. Her er det rom for alt fra supergniten minimalistisk dyp dubvibb, til overflatisk alt på max megadance, med alle amper skrudd til 11.

Design and creative direction by
Saurabh Kumar

(Aldersgrense 20 år)