#Musikk

Fredag 05. mai

Kl. 20:00

HAN HERMAN (Support: Teo)

05.05.23

10. mars kunne du se han på LINDMO på NRK. Fredag 5. mai kommer Han Herman endelig tilbake til Bergen!

5 Han Herman - clean 1 - foto Victoria Brandt

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
05.05.2023 Kulturhuset i Bergen
Pris: Student: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
289,- 229,- Hovedsalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 05.05.2023
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 289,-
  • Student: 229,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Bergen Live presenterer:

HAN HERMAN (Support: Teo)

Musikkanmeldere har lovprist alle hans fem første singler. «Du verden, for en stemme» skrev Jon Vu-Yen Nguyen i P3s «Best Akkurat nå»-spalte, og kalte «A Garden Song» for en sensasjonell førstesingel. "Nesten legendarisk" skrev VGs Tor Martin Bøe om oppfølgeren «Coming Out For You». VG mente at stemmen er til å bli slått i bakken av, og at Han Herman på alle måter er en kommende stjerne. I mars er Han Herman MÅNEDENS URØRT på NRK P3 med låten «Looking For Happiness».
Som låtskriver er et av Han Hermans varemerker hans lekne evne til å ikke sitte fast i noen begrensende form – men tvert imot å kunne overraske ved hver nye utgivelse. Musikken produseres og mikses av Dosser Brandt, Odd Martin Skålnes, Vetle Junker og Simon Bergseth.
Også LIVE imponerer Han Herman, og i september i fjor blåste han både musikkbransje og publikum av banen, på Norges to viktigste showcase-festivaler; Vill Vill Vest og by:Larm. Bandet består av Bergensmusikerne Eirik Kvalbein, Emil Malum og Knut-Martin Rasmussen.
"Fenomenet Han Herman synger rett og slett helt magisk. Sjekk han ut. Da kan du om noen år si setningen: "Jeg så Han Herman før han var headliner på Øya, før han sang i bryllupet til Ingrid Alexandra og før han åpnet vinter OL i Oslo."
- Espen Roness, journalist P3
"Han Herman imponerte meg stort på Vill Vill Vest i haust. Han har fått mykje merksemd for stemma si, men eg blei mest imponert over låtmaterialet: At det ikkje var ein eller to gode songar, men ei heil perlerad."
- Jens Kihl, kulturredaktør i Bergens Tidende.
"Han Herman var best på Vill Vill Vest 2022. Jeg følte det som en oppdagelse av noe som kommer til å bli stort. Imponerende låtskriving, en god stemme, et smart band, trygghet og utstråling på scenen, et hode som har absorbert mange inspirasjonskilder, og en åpenbar innsikt i håndverket som skaper levedyktig og god popmusikk. Han Herman skal ikke til Oslo, han skal ut i verden."
- Audun Molde, Musikkviter | Førstelektor, Institutt for musikk.
"Et av landets største talenter."
- Mode Steinkjær, Kulturredaktør i Dagsavisen.
"En skulle nesten tro at Bergen masseproduserte stjernemusikere i en fabrikk (…) for nå har de faen meg gjort det igjen. Med vakre tekster og et solid band har Han Herman alle brikkene som trengs. Han Herman bør sees og høres, og det snart, om ikke annet for å kunne skryte av at du var der da Han Herman eksploderte."
- NATT&DAG

Support: Teo