#Musikk

Lørdag 03. februar

Kl. 20:00

Harald Lassen Balans

03.02.24

Multiinstrumentalist Harald Lassen er en av profilene i norsk nå-jazz og har virkelig fått fotfeste med sine to siste bejublede album og ikke minst liveopptredener.

3 Lassen

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
03.02.2024 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
225,- Lillesalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 03.02.2024
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 225,-
  • Scene: Lillesalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen presenterer:

Harald Lassen Balans

«Haralds musikk er jazz, men jazz med en annen form og farge. Musikk som bare kan komme fra et fritt og åpent sinn», skrev internasjonal musikkpresse da det Spellemannsnominerte albumet Human Samling kom i 2020. Nå er han tilbake med et nyoppusset band og snakkis-albumet Balans, der vi møter en improvisatør og låtsnekker som inviterer lyttere og medmusikanter til å romstere i det han har skapt og en kunstner som har forstått at den eneste gyldige smaken er den personlige. Sammen med en herlig og dypt sjelfull gjeng sentrerer Lassen musikken rundt sine medrivende låter og tar lytteren med på forløsende eventyr. Jordet og atmosfærisk på en gang. Stort alvor og lure smil! Utover sine røtter i norsk jazz kjenner vi også Harald Lassen fra samarbeid med Sondre Lerche, No.4 og Susanna Wallumrød, blant mange, mange andre. Med seg har han musikere som setter sitt preg på artister som Fieh, Daniella Reyes.

Harald Lassen – saxofon, fløyte, piano
Solveig Wang – synth
Sander Eriksen Nordahl – gitar
Stian Andersen – elbass
Tore Flatjord – trommer

NB! Vi har nå lansert konserttilbud i restauranten: Hvis du viser frem billetten til dette arrangementet i restauranten vår, får du 20% rabatt på en valgfri matrett fra menyen. Tilbudet gjelder samme dag som arrangementet foregår. Les mer her: https://www.kulturhusetibergen.no/nyheter/vi-lanserer-konserttilbud-i-restauranten/