#Diverse

Onsdag 21. september

Kl. 20:00

Innovasjonsuken Opp: Hvilke utfordringer vil du støte på når du skal internasjonalisere selskapet ditt?

21.09.22

Samtale mellom Sandra Vespestad (rådgiver for internasjonalisering i Innovasjon Norge Vestland), Carl-Erik Michalsen (CEO, Ticketco) og Grethe Bergsland (tidligere direktør for Innovasjon Norge Spania og nå Direktør for Americas). Arrangementet er en del av programmet på Innovasjonsuken Opp

Opp

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
21.09.2022 Kulturhuset i Bergen
Pris: Sal: Arrangementstart: Vergeordning:
Gratis TBA 20:00 Ja
  • Dato: 21.09.2022
  • Sal: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: Gratis
  • Scene: TBA
  • Arrangementstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Innovasjonsuken Opp presenterer:

Innovasjonsuken Opp: Hvilke utfordringer vil du støte på når du skal internasjonalisere selskapet ditt?

NB! Arrangementet finner sted på Rommet. Inngang fra Vaskerelvsmauet 7

Da TicketCo var klar for å vokse ut av Norge stod det initielle valget mellom Sverige eller England. De fleste rådene selskapet fikk pekte på Sverige som et fornuftig marked å satse på. Grunderne selv ville det annerledes. De var fast bestemt på å gå til det vanskeligste markedet først, nemlig London.

Beslutningen om å satse i England fikk umiddelbart store konsekvenser for grunder og CSO (nå CEO) Carl-Erik Michalsen Moberg. TicketCo-investor Henrik Nie-Nilssen var nemlig krystallklar i sine krav til selskapet.
- Jeg går ikke inn i dette selskapet hvis ikke en av grunderne flytter til London, var hans klare melding.
Så Carl-Erik pakket kofferten og dro til London, og i løpet av ett år i den engelske hovedstaden besøkte han utallige små og store arrangører innenfor sport, festivaler og venues.
Nå er tiden inne for å fortelle hvordan dette første året i London gikk for Carl-Erik og TicketCo. I samtale med Sandra Vespestad, rådgiver for internasjonalisering i Innovasjon Norge Vestland, vil han gi både kvalifiserte råd til dem som skal ut på en tilsvarende reise og ikke minst servere oss et knippe gode historier om hva som kan skje når moderne teknologi møter et ikke helt modent marked.
Grethe Bergsland (tidligere direktør for Innovasjon Norge Spania og nå Direktør for Americas) vil også delta i samtalen, med gode råd om hvordan en bør gå frem for å lykkes internasjonalt og ikke minst hvordan Innovasjon Norge kan være en støttespiller for start-ups som vil satse utenfor Norge.

Dørene åpner 19.00
Samtalen mellom Sandra, Carl-Erik og Grethe vil starte klokken 20.00
DJ Frank Xerox spiller både før og etter panelsamtalen
Kun ståplasser / Fri entré / Kun 100 billetter