#Design

Onsdag 16. november

Kl. 19:30

IXDA: Kjernemodellen for designere

16.11.22

IxDA inviterer til foredrag med Are Halland, som skal snakke om kjernemodellen. Dette er en praktisk og intuitiv tilnærming til design og design tenkning, som egner seg godt i verktøykassen til UX-, innholds- og tjenestedesignere. Vel møtt!

16 IXDA

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
16.11.2022 Kulturhuset i Bergen
Sal: Innslipp: Arrangementstart: Vergeordning:
Hovedsalen 19:00 19:30 Ja
  • Dato: 16.11.2022
  • Sal: Kulturhuset i Bergen
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 19:00
  • Arrangementstart: 19:30
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, IXDA presenterer:

IXDA: Kjernemodellen for designere

Kjernemodellen:
Kjernemodellen kombinerer strategi, brukerorientering, atferdsdesign, markedsføring og innholdsdesign i et lettfattelig rammeverk, som er godt egnet til å skape forankring og eierskap i designprosesser.
Modellen har vært en hjørnestein i metodikken til Netlife de siste 15 årene, og har etter hvert blitt tatt i bruk av stadig flere byråer og inhouse designmiljøer, både i Norge og internasjonalt.
Du får en introduksjon til modellen, og hvordan du som designer kan bruke den til å forenkle, forankre og få framdrift i dine designprosesser. Are viser også hvordan kjernemodellen kan være et godt utgangspunkt for å bygge opp en "bottom up"-kundereise.
Det blir god tid til spørsmål, og du får muligheten til å kjøpe en signert utgave av boken om kjernemodellen.Les mer om Kjernemodellen.

Are Halland:
Are har jobbet med digital strategi, kommunikasjon og design i et kvart århundre, og det var han som "fant opp" kjernemodellen i 2006. Mellom 2006 og 2018 jobbet han i Netlife, der han etablerte kjernemodellen som en hjørnesteinsmetodikk. I 2020 startet Are for seg selv som uavhengig rådgiver og "Kjernekar", og i fjor kom boken "Kjernemodellen - et praktisk verktøy for å lage bedre digitale tjenester".

IxDA Bergen:
IxDA Bergen er en ideell organisasjon for alle som er interessert i brukeropplevelse og interaksjonsdesign; en arena for å bli bedre kjent, lære av hverandre og bli flinkere sammen.

Tid og sted:
Onsdag 16. november, kl 19:00 - 21:00 / foredraget starter 19:30
Hovedsalen, 1. etasje Kulturhuset i Bergen
Pris: Gratis*.

* Ved påmelding registreres du på epostlisten til IxDA, slik at du også får informasjon om kommende arrangementer for UX, innholds og tjenestedesignere i Bergen.