#Design

Onsdag 18. januar

Kl. 19:00

IxDA - Lyntalebonansa

18.01.23

IxDA Bergen inviterer til Lyntalebonansa på Kulturhuset den 18. januar. Lyntalebonansaen er ment til å gi drypp av ulike og varierte temaer, som forhåpentligvis inspirerer og som gir oss nye impulser når vi går inn i det nye året. Det blir to foredrag på norsk, og to på engelsk.

18 ixda

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
18.01.2023 Kulturhuset i Bergen
Sal: Arrangementstart: Vergeordning:
Lillesalen 19:00 Ja
  • Dato: 18.01.2023
  • Sal: Kulturhuset i Bergen
  • Scene: Lillesalen
  • Arrangementstart: 19:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, IxDA Bergen presenterer:

IxDA - Lyntalebonansa

Andreas Hartveit fra Variant skal snakke om kontinuerlig design og hvorfor man bør planlegge for at den versjonen av produktet du jobber med ikke kommer til å bli den siste.
Ildiko Gaspar fra Sopra Steria skal gi oss et innblikk i det spennende verktøyet Webflow og hvordan det kan gi litt mer makt til UX-designere.
Andrei Gaspar fra Sopra Steria skal lære oss litt mer om Generative Image Models, teknologien bak flere av de kule datagenererte bildene vi har sett dukke opp den siste tiden.
Kristoffer Miracco fra Markant avslutter med å gi oss en introduksjon til Innholdsdesign, og har lovet noen tips og triks vi kan ta med oss videre i vårt arbeid som UX-designere

Bli med oss når vi kicker i gang nok et godt designår! Gratis inngang, noen foredragsholdere prater norsk, andre Engelsk. Gratis inngang. Påmelding her
Velkommen!