#Musikk

Fredag 22. mars

Kl. 20:00

Konradsen - Michael’s book on bears - releaseturné (Support: Mia Berg)

22.03.24

Konradsen (Jenny Marie Sabel og Eirik Vildgren) slo igjennom med debutalbumet ”Saints and Sebastian Stories” i 2019. Med albumet etablerte de seg på kort tid som et anerkjent navn innen indiesjangeren både her hjemme og internasjonalt, og vant Spellemann for Årets album i kategorien «indie/alternativ» samme år. Nå tar Konradsen med seg fullt band og kommer til Bergen i mars. Fantastiske Mia Berg spiller support.

Konradsen35mm_Marthe Thu-1

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
22.03.2024 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
295,- Hovedsalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 22.03.2024
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 295,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, TimeOut presenterer:

Konradsen - Michael’s book on bears - releaseturné (Support: Mia Berg)

«Konradsen make music that is minimal and maximal in all the right places, suggesting they could go anywhere in the future».
-The Fader
«One of the most spectacular debut albums in recent memory».
–Stereogum
Nå er Konradsen tilbake med ny musikk, skrevet og innspilt i en gammel gårdsstue i Storfjord, Nord-Troms. Der hvor deres første plate fanget det nære og intime ved bylivet og menneskene rundt dem, inviteres nå bygdas omgivelser og menneskene som bor der inn i lydbildet på den nye plata. Denne overgangen fra by til bygd er et sentralt tema i Michael’s book on bears, som deler både gode og utfordrende opplevelser knyttet til å flytte tilbake til hjembygda si. Å bryte med samfunnets forventninger, flytte tilbake til bygda man trodde man hadde forlatt for godt, oppgjøret med egne fordommer, gleden over å se for seg et småbruk og frykten for gjensynet med gamle klassekamerater - disse små øyeblikkene er universelle og gir gjenklang i manges minner og drømmer.
Den 14. november kom første single «Out in the Backyard» ut, mens albumet slippes 8. mars via plateselskapet 777.

Mia Berg:
Artist og låtskriver Mia Berg slapp debutalbumet Sleepwalkers at noon i 2022. Albumet høstet gode lovord fra norsk og utenlandsk presse (GAFFA DK, When The Horns Blow, BT), og flere av låtene ble listet på nasjonal og internasjonal radio (P1, P13, P6 DK, Radio Eins i Tyskland og Amazing Radio i UK). Mia Berg har siden vært på albumturnè i Norge og Danmark, og spilt support-turneer i Tyskland for Nicklas Sahl (DK) og Siv Jakobsen.
Gjennom det siste året har Mia samarbeidet med produsent Mikhael Paskalev, og sammen har de laget en EP som slippes denne våren. Hennes seneste singel “Winners” fikk en varm mottakelse og bla. 5 stjerner i Bergens Tidende:
“Ofte ender det i en følelse av at stil overgår innhold. Men Mia Berg får det virkelig til å sitte på Winners. For en utrolig trist og vakker pustepause denne låten er - BT

NB! Vi har nå lansert konserttilbud i restauranten: Hvis du viser frem billetten til dette arrangementet i restauranten vår, får du 20% rabatt på en valgfri matrett fra menyen. Tilbudet gjelder samme dag som arrangementet foregår. Les mer her: https://www.kulturhusetibergen.no/nyheter/vi-lanserer-konserttilbud-i-restauranten/