#Musikk

Fredag 22. mars

Kl. 20:00

Konradsen - Michael’s book on bears - releaseturné

22.03.24

Konradsen (Jenny Marie Sabel og Eirik Vildgren) slo igjennom med debutalbumet ”Saints and Sebastian Stories” i 2019. Med albumet etablerte de seg på kort tid som et anerkjent navn innen indiesjangeren både her hjemme og internasjonalt, som vant Spellemann for Årets album i kategorien «indie/alternativ» samme år. Nå tar Konradsen med seg fullt band og kommer til Bergen i mars.

Konradsen35mm_Marthe Thu-1

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
22.03.2024 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
295,- Hovedsalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 22.03.2024
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 295,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, TimeOut presenterer:

Konradsen - Michael’s book on bears - releaseturné

«Konradsen make music that is minimal and maximal in all the right places, suggesting they could go anywhere in the future».
-The Fader
«One of the most spectacular debut albums in recent memory».
–Stereogum
Nå er Konradsen tilbake med ny musikk, skrevet og innspilt i en gammel gårdsstue i Storfjord, Nord-Troms. Der hvor deres første plate fanget det nære og intime ved bylivet og menneskene rundt dem, inviteres nå bygdas omgivelser og menneskene som bor der inn i lydbildet på den nye plata. Denne overgangen fra by til bygd er et sentralt tema i Michael’s book on bears, som deler både gode og utfordrende opplevelser knyttet til å flytte tilbake til hjembygda si. Å bryte med samfunnets forventninger, flytte tilbake til bygda man trodde man hadde forlatt for godt, oppgjøret med egne fordommer, gleden over å se for seg et småbruk og frykten for gjensynet med gamle klassekamerater - disse små øyeblikkene er universelle og gir gjenklang i manges minner og drømmer.
Den 14. november kom første single «Out in the Backyard» ut, mens albumet slippes 8. mars via plateselskapet 777.