#Musikk

Fredag 14. oktober

Kl. 21:00

Linni (+ support: Michelingubbene)

14.10.22

Denne konserten er utsatt til 14 oktober!

4 mars linni.jpg

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
14.10.2022 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Konsertstart: Vergeordning:
275,- Hovedsalen 21:00 Ja
  • Dato: 14.10.2022
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 275,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Konsertstart: 21:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen presenterer:

Linni (+ support: Michelingubbene)

Jonas Grieg aka Linni er en av de mest produktive artistene vi har sett her til lands. Etter 'Minimum' / 'Medium' / 'Maksimum' trilogien, 'Silkesvarten', sideprosjektet Neste Planet og nye låter med Yoguttene, har han i år gitt ut fantastiske 'Saga', det tech/house inspirerte albumet 'Nightridah' og nylig slapp han minialbumet 'MATRIKS' som kommer til å sette fyr på klubbgulvet på Kulturhuset.

Om Michelingubbene (support):
Michelingubbene er Norges hyggeligste rapduo!
Gubbene er et friskt pust til den norske musikkscenen og de vet hva de vil. Med et tydelig image, sound, tekstunivers og målgruppe er bordet dekket for en helaften. Inspirert av elementer forankret dypt i hip hop, old school vel som moderne, kjøres dette gjennom gubbenes kvern, og de serverer deg favorittretten din, men med en ny gastronomisk vri ulikt alt annet du noensinne har smakt.
De kjører like harde bars som beatsene de rapper på, men ofte med en kødden tone. Samtidig er de heller ikke er redd for å gjøre harmoniseringer eller snakke rett fra hjertet. I låtene forteller gubbene om historier som har skjedd eller kunne skjedd i deres miljø, eller ting de har sett eller opplevd på byen. Der de skiller seg mest ut ifra mengden er at de tar retro aspekter, og da ting fra deres oppvekst, ikke andres, og gjør det kult. Engelske begreper blir sjeldent brukt, og fornorskes heller der de kan. Humor er et sterkt virkemiddel og de vil vise at de ikke tar seg selv for høytidelig. I gjengjeld tar de musikken høyst seriøst og leverer varer av ypperste klasse. Det er tross alt snakk om michelin!

Id: 18år.