#Musikk

Torsdag 25. januar

Kl. 20:00

Minor Majority

25.01.24

I mai slipper Minor Majority sitt åttende album «The Universe Would Have to Adjust», og slippet markeres med lanseringskonsert på Kulturhuset!

25 minor majority

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
25.01.2024 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
389,- Hovedsalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 25.01.2024
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 389,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Bergen Live presenterer:

Minor Majority

Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back to Me», «(In That) Premature Way», She Gave Me away og ikke minst «Supergirl», var Minor Majority med på å definere det første musikalske tiåret i det nye millenniet her til lands. Eller som vokalist Pål Angelskår så kledelig beskjedent sa det i intervju med Norsk på Spotify: «Vi er et ganske stillferdig rockeband som var så heldige å treffe den musikalske tidsånden på begynnelsen av 2000-tallet.» Nå er de tilbake med ny musikk.
2. april slippes singelen «It Doesn’t Matter, It’s Ok» og i mai kommer også en ny fullengder: «The Universe Would Have to Adjust»». Ni nye låter er det funnet plass til – fra de hektende, velformulerte poplåtene bandet har blitt så kjent for, via eksesser i alt country / americana landskapet til Doug Paisley, Jayhawks og Jason Isbell - til saktegående, storslått rock i samme landskap som Spain og Tindersticks på sitt mest melodiske.
Minor Majority debuterte i 2001 med albumet «Walking From Nicole’s» og har gitt ut syv kritikerroste album, som til sammen har solgt mer enn 200 000 fysiske eksemplarer. I 2006 vant de spellemann i klassen «beste popgruppe» for plata «Reasons to Hang Around.» Bandet har spilt over 600 konserter og turnert over hele Europa. Minor Majority ga seg i 2010, men gjorde livecomeback i 2014 da de markerte 10-årsjubileet for gjennombruddsplaten «Up For You & I» med en utsolgt konsert på Sentrum Scene i Oslo. Siden har de spilt på Rockefeller årlig, til utsolgte hus hver gang.
Minor Majority lover en konsert med låter fra hele katalogen, både nye favoritter og gamle klassikere. Ikke gå glipp av denne muligheten til å se et av Norges beste og mest rutinerte pop-band med nytt materiale mellom hendene.
Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00
Ståplasser
Aldersgrense 18 år Bar m/ øl og vin
Varighet: ca 75 minutter
Foto og lydopptak forbudt
Gruppesalg: Tlf. 55216170
Bergen Live (arrangør) webside og facebookside

NB! Vi har nå lansert konserttilbud i restauranten: Hvis du viser frem billetten til dette arrangementet i restauranten vår, får du 20% rabatt på en valgfri matrett fra menyen. Tilbudet gjelder samme dag som arrangementet foregår.
Les mer her: https://www.kulturhusetibergen.no/nyheter/vi-lanserer-konserttilbud-i-restauranten/