#Musikk

Torsdag 25. januar

Kl. 20:00

Minor Majority

25.01.24

Minor Majoritys gjennombruddsalbum «Up For You & I» fyller 20 år i januar, og bandet vil nå feire jubileet med en serie konserter vinteren 2024, der de fremfører albumet i sin helhet!

25 minor majority

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
25.01.2024 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
389,- Hovedsalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 25.01.2024
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 389,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Bergen Live presenterer:

Minor Majority

«Up For You & I» var den platen der vi fant lyden vår som band. Derfor er «Up For You & I» også trolig den beste plata vår. Av en eller annen merkelig grunn traff vi tidsånden også, og albumet nådde et stort publikum. Plata la dermed grunnlaget for det som har blitt en lang karriere. Det er verdt å feire, synes jeg!

– Pål Angelskår

«Up For You & I» ble Minor Majoritys gjennombrudd både i Norge og på kontinentet. Plata genererte to store radiohits («She Gave Me Away» og «(In That) Premature Way»), solgte til gull og lå 24 uker på VG-lista – med 4. plass som høyeste plassering. Albumet mottok strålende kritikker, og ble høsten 2004 nominert til Alarmprisen for årets beste pop-plate. «Up For You & I» ble også bandets brekkstang inn i det europeiske platemarkedet, med overraskende gode salgstall for en indie-plate, godt hjulpet av euforiske anmeldelser i blant annet Frankrike, Tyskland, Nederland og Sveits.

Konserten blir todelt, først spiller bandet «Up For You & I» i sin helhet, deretter spiller de utvalgte låter fra resten av karrieren!
Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00
Ståplasser
Aldersgrense 18 år Bar m/ øl og vin
Varighet: ca 75 minutter
Foto og lydopptak forbudt
Gruppesalg: Tlf. 55216170
Bergen Live (arrangør) webside og facebookside

NB! Vi har nå lansert konserttilbud i restauranten: Hvis du viser frem billetten til dette arrangementet i restauranten vår, får du 20% rabatt på en valgfri matrett fra menyen. Tilbudet gjelder samme dag som arrangementet foregår.
Les mer her: https://www.kulturhusetibergen.no/nyheter/vi-lanserer-konserttilbud-i-restauranten/