#Musikk

Tirsdag 29. mars

Kl. 20:00

Moddi – Bråtebrann

29.03.22

Visesanger. Bustehode. Pilegrim. Miljøforkjemper. Når Pål Moddi Knutsen går på scenen, vet du aldri helt hvilken versjon av senjaværingen du får. Uansett vet du at du kan forvente både storslagen musikk, smittende engasjement og en glødende tilstedeværelse.

29. Moddi

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
29.03.2022 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
275,- Hovedsalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 29.03.2022
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 275,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Stageway, Kulturhuset i Bergen presenterer:

Moddi – Bråtebrann

Moddi – en artist som som like gjerne opptrer med symfoniorkestre som alene med kassegitaren. Snart kommer Bråtebrann, hans første album på norsk siden spellemannvinnende Kæm va du? fra 2013. På Bråtebrann har Moddi vendt hjem til Senja, et sted som har forandret seg fullstendig fra universet han selv har pleid å synge om. Bråtebrann handler om å bli voksen i en tid hvor alt endrer seg like raskt som en selv.

Moddi selv begynner også å bli voksen. Denne sommeren gikk han som pilegrim fra Oslo til Trondheim, en 643 kilometers vandring alene med gitaren. Underveis skrev han sanger inspirert av landskapet, menneskene, stillheten og sporene etter kristendommens tusenårige historie i landet vårt. Resultatet ble urfremført under to utsolgte konserter i Nidarosdomen.

Med én fot i den store verden og den andre hjemme på Senja befinner Moddi seg alltid i spenn mellom det hjemmekjære og det søkende, det intime og det spektakulære, det sjarmerende og det ubehagelige. De siste årene har dette manifestert seg i samarbeider med alt fra Kringkastingsorkesteret til det lokale smelteverket, fra Fretex til palestinske barnekor – med en letthet og selvfølgelighet som vitner om en av de aller mest allsidige artistene vi har i Norge i dag.