#Musikk

Torsdag 09. desember

Kl. 19:00

Nathalie Nordnes & Julian Berntzen

09.12.21

To veteraner møtes på scenen for en eksklusiv konsert i Kulturhuset.

IMG_0150.jpeg

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
09.12.2021 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Konsertstart: Vergeordning:
300,- Galleriet 19:00 Ja
  • Dato: 09.12.2021
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 300,-
  • Scene: Galleriet
  • Konsertstart: 19:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen presenterer:

Nathalie Nordnes & Julian Berntzen

I ungdomstiden hang de musikalske vennene Julian Berntzen og Nathalie Nordnes sammen nesten daglig. Som en del av et større kreativt musikkollektiv tilbrakte de dagene i Gjøa Studio hos Hans Petter Gundersen og Kato Ådland hvor de spilte inn rykende fersk musikk og inspirerte hverandres låtskriving.
Denne fantastiske tiden gjorde seg utslag i flere suksessfulle album og utallige konserter utover hele 2000 tallet.
Etter hvert dreide Julians musikalske fokus seg bort fra plateproduksjon og i retning musikk til teateroppsetninger og store musikaler og som kreativ gründer i hans eget Songbird Agency som forvalter av teaterrettigheter i Norden. Nathalie på sin side, engasjerte seg i språk og litteraturstudier ved universitetet i Bergen og deretter i arbeidet som lektor, i tillegg til jevnlige musikkutgivelser som soloartist.
Den daglige kontakten mellom vennene uteble i årevis inntil en spillejobb på Haaheim gård høsten 2021 september førte dem sammen igjen. Gleden over å musisere sammen og begeistringen fra publikum gav dem ideen til den foreløpige «One Night Only»- en konsert med Julian Berntzen og Nathalie Nordnes på det nye Kulturhuset i Vaskeelven 9. desember. Det blir en liten feiring av musikken de har skapt, sunget og fremført av hverandre. Det vil være et begrenset antall billetter, så vær rask med å sikre deg adgang til en unik konsertopplevelse denne førjulen.

Musikere: Nathalie Nordnes ( piano, vokal,) Julian Berntzen ( piano, vokal og fiolin) Kato Ådland (bass og gitar)