Praktisk informasjon
Dato: | Sted: |
---|---|
03.11.2023 - 04.11.2023 | Kulturhuset i Bergen |
Sal: | Arrangementstart: | Vergeordning: |
---|---|---|
Hovedsalen | 15:00 | Nei |
- Dato: 03.11.2023 - 04.11.2023
- Sal: Kulturhuset i Bergen
- Scene: Hovedsalen
- Arrangementstart: 15:00
- Vergeordning: Nei
Fredag og lørdag står siderprodusenter fra hele landet klare med perlende smaker og spennende nyheter på Kulturhuset i Bergen. På Norsk Siderfestival kan du smake deg gjennom det beste av autentisk og naturlig, frisk, norsk sider, og delta på kurs med dyktige smaksformidlere som Ove Svendsen fra Ypper og Thomas Digervold fra Fest i kjeften. Her kan du lære mer om tema som sjokolade og sider, og sider i kombinasjon med ost, kjøtt og fisk.
Åpningstider:
Torsdag 2. november: Kl. 17.30. Sidertog til festivalrestauranter
Fredag 3. november: Kl. 15.00–21.00
Lørdag 4. november: Kl. 13.00–19.00
Matarena AS er arrangør av Norsk Siderfestival. For mer informasjon og billetter se: www.norsksiderfestival.no