#Musikk

Lørdag 24. februar

Kl. 21:00

OnklP

24.02.24

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. I 2024 kan du forvente å se han på en scene nær deg med nytt band og mer i bagasjen enn noen gang før.

24 OnklP.Photo.StianAndersen jpg

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
24.02.2024 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
350,- Hovedsalen 20:00 21:00 Ja
  • Dato: 24.02.2024
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 350,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 20:00
  • Konsertstart: 21:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, All Things Live presenterer:

OnklP

Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap-fans eller svigermødre, festivalgjengere eller Securitasvakter–alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham. OnklP har regjert på den norske hiphop-scenen i over to tiår. Han er en prisvinnende tekstforfatter som har blitt rost opp i skyene av politikere og samfunnstopper, samt hatt en viktig stemme i samfunnsdebatten. Bak seg har han noen av de tyngste bransjeprisene, og har samarbeidet med noen av de aller største navnene i norsk musikk –på tvers av sjanger. Med sin sterke personlighet og ærlige tekster, har han beveget det norske folk både fra scenen, gjennom radio og på TV. OnklP utvikler seg stadig som artist i nye sjangre, konsentrasjoner og samarbeid, og nå står han igjen på egne ben. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum. Med seg har han sin enorme låtkatalog som sjangermessig spenner fra ‘Det kunne vært deg’-skiva fra 2004, via OnklP& De Fjerne Slektningene-bængeren «Styggen på ryggen» i 2014, til splitter nye OnklP-låter anno 2024.

NB! Vi har nå lansert konserttilbud i restauranten: Hvis du viser frem billetten til dette arrangementet i restauranten vår, får du 20% rabatt på en valgfri matrett fra menyen. Tilbudet gjelder samme dag som arrangementet foregår. Les mer her: https://www.kulturhusetibergen.no/nyheter/vi-lanserer-konserttilbud-i-restauranten/