#Musikk

Onsdag 06. oktober

Kl. 21:30

OperaPub på Kulturhuset

06.10.21

6. oktober flytter OperaPuben til det nye Kulturhuset i Vaskerelven. Velkommen til en ny era!

operapub bilde

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
06.10.2021 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Konsertstart: Vergeordning:
Gratis Galleriet 21:30 Ja
  • Dato: 06.10.2021
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: Gratis
  • Scene: Galleriet
  • Konsertstart: 21:30
  • Vergeordning: Ja

Bergen Nasjonale Opera og Kulturhuset i Bergen presenterer:

OperaPub på Kulturhuset

OperaPuben finner sted i konsertlokalet Galleriet i 3. etage, hvor et flunkende nytt Steinway-flygel står og venter på oss.

På OperaPuben kommer du tett på operasangere i uformelle omgivelser. Solistene er amatører, studenter, korister og av og til gjestende sangere fra våre operaforestillinger.

Det er ikke bare de store og dramatiske ariene som får plass her: Musikalnummer, romanser, viser, egne komposisjoner … hver OperaPub har sin egen personlighet, og det dukker alltid opp en eller flere overraskelser.

Ønsker du å entre scenen på OperaPuben? Gjerne med en arie, en duett eller hva med en vise eller et musikal-nummer? Nå har du sjansen til å bli en av de første som opptrer på Kulturhuset. Vi stiller som vanlig med proff pianist til sangerne.

Vår pianist kan øve med deg/dere i forkant samme kveld. Kontakt Bergen Nasjonale Opera ved koordinator Møyfrid Engeset på moyfrid@bno.no i forveien hvis du vil opptre. Pianist for sesongens første OperaPub onsdag 6. oktober er Tor Erik Seime Pettersen – på Kulturhusets flunkende nye Steinway-flygel.