#Musikk

Fredag 18. november

Kl. 20:00

Ramón

18.11.22

23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. Tre EP’er og en rekke imponerende konserter har vist at 120.000 følgere på sosiale medier ikke har kommet til ved en tilfeldighet!

18 Ramon 2

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
18.11.2022 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
285,- Hovedsalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 18.11.2022
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 285,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Bergen Live presenterer:

Ramón

Ramóns ærlige og sårbare tekster har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i hans åpenhet, både i musikken og livet.
En av grunnene er selvsagt låtene der han forteller gjenkjennelige historier om usikkerhet, sorg, søken, kjærlighet og ensomhet - men samtidig er Ski-gutten elsket av fans og følgere for hans lite høytidelige videoer og vitser med en god dose selvironi på sosiale medier. Kombinasjonen er like sjelden som den er sympatisk – en tilnærmelig og gjenkjennelig popstjerne.

Det er lenge siden sist et såpass ubeskrevet blad har føltes like umiddelbar og skapt liknende engasjement, nesten under radaren. «Smil pent» fra Ep’en «SMILE PENT, STÅ I RO» som slapp i fjor høst er et levende bevis på hvor oppsiktsvekkende langt Ramón allerede har kommet og hvor iherdige fansen allerede er. Låten peaket som nummer 3 på topplistene i Norge, og de få konsertene Covid- og smitteverntiltak har tillatt har vært utsolgte med konstant allsang fra et stadig økende publikum som har festet seg ved hver eneste tekstlinje. Det hele nådde et nytt klimaks når Ramón den 18. februar i år slapp `'ok jeg lover´' som tok fullstendig av og satte ny norgesrekord med over 600 000 streams første døgnet. Den gikk følgelig rett til topps på Top 50 på Spotify og VG-Lista Topp 20, strømmet til gullplate på den første uken. Og dette er bare en forsmak på alt som er i vente, Ramón har masse ny musikk på vei.

Nå skal han endelig ut på veien, og med seg tar han seg sitt fantastiske band som han har spilt med i flere år. De har en unik kjemi sammen på scenen, og leverer et brak av et show. Ramón har også en stor tilstedeværelse på scenen, som skaper et unikt bånd med publikum. Det blir en herlig blanding av dansing, gråting og glede. Der 2021 ble en introduksjon til artisten og musikken, blir 2022 året Ramón på alvor ønsker å vise hva som bor i ham, i fansen og i prosjektet. Ramón og teamet blir mer og mer ambisiøse for hver låt og hver konsert, og med debutalbumet på trappene er det bare å glede seg til fortsettelsen.

Dører: 19:00
Konsertstart: 20:00
Alder: 18 - vergeordning