#Musikk

Lørdag 27. april

Kl. 21:00

Sandra Kolstad

27.04.24

Sandra Kolstad er komponist, musiker, forfatter og produsent. Hun har siden debuten «CRUX» (2011) gitt ut seks kritikerroste plater og turnert omfattende i bl.a. USA, Sør-Amerika, UK og Europa. Mest kjent er hun for sin elektroniske musikk, men på sin syvende plate, SOFT HARD, gjør Sandra Kolstad en kunstnerisk helomvending og returnerer til hennes opprinnelige hovedinstrument: Pianoet. Musikalsk er SOFT HARD et forsøk på et slags sonisk exploded view, hvor Kolstad utforsker pianoets muligheter i klang og temperatur, og i kombinasjon med elektronikken.

27 sandra

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
27.04.2024 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
265,- Lillesalen 20:00 21:00 Ja
  • Dato: 27.04.2024
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 265,-
  • Scene: Lillesalen
  • Innslipp: 20:00
  • Konsertstart: 21:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Nordic Live AS / FKP Scorpio Norge presenterer:

Sandra Kolstad

Sandra Kolstad er komponist, musiker, forfatter og produsent. Hun har siden debuten «CRUX» (2011) gitt ut seks kritikerroste plater. Kolstad har turnert omfattende i inn- og utland, og har blant annet spilt på Roskilde-festivalen og vært på turnéer i USA, Sør-Amerika, UK og Europa.

Kolstad er skolert som klassisk pianist, og som komponist er hun dratt mot det sjanger- og grenseoverskridende. Eksperimentering med ulike uttrykk står sentralt i hennes virke, gjennom utforskning av form, tonalitet, rytmikk og melodikk, både i tekst og musikk.

Hun er aktiv som komponist innen scenekunst, og har skrevet musikk til flere kritikerroste teaterforestillinger. Kolstad ble nominert til Heddaprisen for musikken hun skrev til forestillingen Songfuglen. Hun har komponert flere bestillingsverk, hvor hun har skrevet ny musikk til tekster av forfattere som Edouard Louis, Jon Fosse og Ann Carson.

Dører kl 20:00
Konsert 21:00
ID: 18

NB! Vi har nå lansert konserttilbud i restauranten: Hvis du viser frem billetten til dette arrangementet i restauranten vår, får du 20% rabatt på en valgfri matrett fra menyen. Tilbudet gjelder samme dag som arrangementet foregår. Les mer her: https://www.kulturhusetibergen.no/nyheter/vi-lanserer-konserttilbud-i-restauranten/