#Musikk

Lørdag 21. september

Kl. 20:00

Silya

21.09.24

Silya er en av Norges sterkeste live-artister og har spilt utallige konserter med bandet sitt Silya & the Sailors de siste årene. Etter å ha viet nesten hele livet til musikk er Silya blitt en sjeldent kraftfull musiker og låtskriver med en tilstedeværelse som bergtar publikum og anmeldere hver gang hun opptrer.

21 silya

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
21.09.2024 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
389,- Hovedsalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 21.09.2024
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 389,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Bergen Live presenterer:

Silya

Som vårlyset gradvis forsvinner ut i bekymringsløse sommernetter, cruiser Silya inn mot å tonesette fansens spillelister med poplåta «Don’t Dim My Light». Det oser både overskudd og glede fra artisten som kombinerer et liv mellom gårdsdrift, tv- produksjon og storslåtte jubileer med KORK og Pride. 

- Jeg ville at sangen skulle ha et bekymringsløst preg, at du skal kjenne på alle de muligheter som ligger foran deg. Låta er en også påminnelse om å fortsette å skinne når negative tanker og vibber prøver å få deg til å føle deg det motsatte.  Det er alltid noen som vil prøve å dempe lyset ditt for å skinne selv..når det er plass til alle.

Og kanskje nettopp derfor skal låten også fremføres live for første gang på åpningen av Oslo Pride, med KORK, på konserten For en stemme! som er en hyllest til 50 års-jubileumet til Oslo Pride. 

«Don’t Dim My Light»  er tredje singel fra Silyas kommende fullengder. Den folkekjære entertaineren slapp, «Rebel Unravel» den 26.januar og «Help Is On The Way» 15. mars  som er drypp fra fra det kommende albumet «What If It All Works Out», som hun har skrevet  med produsent Roar Nilsen. Å være i studio igjen har vært et skikkelig kick, og hun har kjent på å få være i “bobla”. Blåsere er byttet ut med synth, og låter er skrevet med selvsikkerhet og usikkerhet. 

Men det er på scenen, live, Silya liker seg aller best. Så å få muligheten til å spille «Don’t Dim My Light» på Pride og å dra på en albumturne til Oslo, Trondheim, Bergen denne høsten, står høyt. Publikum møter henne også som dommer på Norske talenter denne høsten. 

«Don’t Dim My Light» slippes 24. mai. Albumet «What If It All Works Out» kommer 6. september.