#Musikk

Lørdag 28. januar

Kl. 20:00

Siv Jakobsen

28.01.23

Siv Jakobsen har til vår alles store glede kommet med et knippe svært god musikk i 2022. Dette lover særdeles godt for albumet Gardening som kommer i januar, og for konserten hos oss 28.01!

Siv Jakobsen_4_Jørgen Nordby

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
28.01.2023 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
245,- Lillesalen 19:00 20:00 Ja
  • Dato: 28.01.2023
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 245,-
  • Scene: Lillesalen
  • Innslipp: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Polar Artist presenterer:

Siv Jakobsen

“Siv Jakobsen er en av de beste vi har” skrev Dagsavisen da hun utga det Spellemann-nominerte albumet A Temporary Soothing i 2020. Da hadde Jakobsen allerede vekt oppsikt noen år tidligere, med EPen The Lingering (2015) og albumet The Nordic Mellow (2017). Helt siden starten har hun turnert mer eller mindre konstant over store deler av verden og mottatt rosende ord både for sine utgivelser og opptredener.
Det siste året har vi kunnet oppleve artisten og låtskriveren som support for storheter som José González, The Lumineers og Susanne Sundfør. Samtidig har hovedfokuset vært å ferdigstille nytt materiale, og låtene Jakobsen har servert oss hittil i år har vært en etterlengtet og vakker smakebit på det kommende albumet.

- 'Gardening er et slags familie-prosjekt av typen valgt musikk-familie, der jeg fikk med meg en stor håndfull med fantastiske kolleger og venner, både som produsenter og musikere. Resultatet ble både utrolig nært og samtidig veldig stort lydmessig - akkurat slik jeg ønsket. Live vil jeg gjøre mitt beste for å gjenskape denne nærheten. Jeg gleder meg!'

Vi gleder oss også - velkommen til konsert på Kulturhuset!