#Musikk

Fredag 16. desember

Kl. 18:30

Smash Into Pieces + Djerv. (Support: Fixation)

16.12.22

Trippel tungvekter!

16 smash

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
16.12.2022 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
395,- Hovedsalen 18:00 18:30 Ja
  • Dato: 16.12.2022
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 395,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 18:00
  • Konsertstart: 18:30
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Live Nation presenterer:

Smash Into Pieces + Djerv. (Support: Fixation)

Billetter legges ut for salg fredag 12. august.
Aldersgrense 18 år.

Smash Into Pieces:
De cinematiske rockerne, kjent som SMASH, har siden de slapp sitt tredje album virkelig etablert seg som et unikt band. Deres mystiske leder og trommeslager APOC, som har vært en del av drivkraften siden starten, kom også til liv på «Rise And Shine». Smash Into Pieces er ikke bare anerkjent for sitt futuristiske og apokalyptiske image, men også for miniserien «ARCADIA WORLD», som utspiller seg i en parallell virtuell virkelighet. Smash Into Pieces spillermoderne rock med elektroniske elementer, toppet av storslåtte vokalprestasjoner fra Chris Adam. Örebro-bandet har opparbeidet seg over en halv milliard streams og visninger, og spiller mer enn 60 liveshows på 2 kontinenter i 2022, blant annet som support for Starset, Within Temptation og Evanescence.
“Experiencing SMASH live is just like being caught up in the middle of a digital cybertronic circus, listening to the whole crowd singing along just as if they’d been hypnotized”.
Slik lyder en anmeldelse fra konserten de nylig spilte i London.

Djerv:
Etter en suksessfull turne høsten 21, er Djerv klare for 3 eksklusive konserter i 2022. Det blir ny musikk samt gjenhør med gamle favoritter. Etter comebacket i 2019 stoppet det igjen opp da pandemien traff, men nå girer Djerv opp og tar med seg sin hittil største produksjon ut på veien. Vi gleder oss veldig til å vise publikum noen nye låter samt vårt nye liveshow. Å være med publikum er det vi liker aller best, sier Agnete Kjølsrud. Djerv er kjent for å levere fantastiske liveshow, og med en av verdens råeste kvinnelige frontfigurer i spissen er dette bandet en sjelden godbit i rockeverdenen.

Fixation:
Fixation beskrives som et band som utfordrer sjangere. De kombinerer elementer fra metalcore, alternativ rock og post-metal med elektroniske elementer og dynamiske melodiøse synther. Deres unike lydbilde og låtskriving har resultert i anerkjennelse fra toneangivende medier som Metal Hammer, Kerrang! Magazine, Kaaoszine og BBC Radio 1.
“It`s a huge sound from a band that’s going to be absolutely massive”
-Kerrang! Radio (UK)
”Jordan from Bring Me The Horizon texted me and was like what band was that, what was that song called? Says a lot!"
-Daniel P. Carter /BBC Radio 1 Rock Show