#Musikk

Torsdag 07. april

Kl. 18:00

UFLAKKS presenterer: FestiHVAL / UNDERGRUNN / GABIFUEGO / LEKENDE LETT

07.04.22

Endelig en festival med fri alder og de feteste artistene!

7 uflakks 2

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
07.04.2022 Kulturhuset i Bergen
Pris: Scene: Konsertstart: Vergeordning:
130,- Hovedsalen 18:00 Ja
  • Dato: 07.04.2022
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 130,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Konsertstart: 18:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Uflakks presenterer:

UFLAKKS presenterer: FestiHVAL / UNDERGRUNN / GABIFUEGO / LEKENDE LETT

Noen ord fra UFLAKKS-gjengen:

Vi i UFLAKKS har lenge drømt om en festival med fri alder, hvor vi kan nyte flere artister og DJ. Den festivalen kom aldri, så vi bestemte oss for å lage en selv. Vi håper dere vil være med!!

Dette er et fri alder-arrangement, men ettersom UFLAKKS først og fremst er av og for ungdom, så har vi valgt å åpne billettsalget for de under 18 år først. Det er ikke ofte ungdom kan gå på slike arrangementer uten verge, derfor må de få tilgang først. Derfor er billettsalget kun åpent for de under 18 år den første uken (til 25. Mars).

Vi er beyond stolt av å presentere line-up'en:

UNDERGRUNN

Undergrunn har stukket seg ut helt siden de livedebuterte i kjelleren på Pauls Boutique (RIP), i 2018. Da var de bare 15 år gamle og hadde nylig sluppet debutsingelen “Isbil”, som på tross av at beaten ble produsert på en mobiltelefon, har nærmere 400 000 plays i dag. Et halvår etter live-debuten spilte de for et stappfullt Revolver på by:Larm og siden har det gått slag i slag.

Den svært sammensveisede gjengen UG Plaza, UG Marstein, UG Fretex, UG Pus, UG Rikpappa og UG Loverboy har begynt på hver sin videregående skole, de har spilt konserter i alle de store norske byene, sluppet en haug med singler og imponerende freestyles, i tillegg til en mixtape og to solide album - Firenze’s Finest og Buketter og Ballspill. Begge har fått strålende kritikker og et solid antall avspillinger. Undergrunn har flyttet studioet ut fra kjellerstua til Loverboy i Lilletøyen Hageby og både produksjonen og barsa ser ut til å bli tightere og tightere for hver eneste låt. “Man må ikke synge om samfunnsaktuelle temaer for å ha dybde. Det er mer dybde i å synge om det vi synes er gøy å gjøre med gjennomtenkte linjer og frasering”, har Mar$tein sagt i et intervju - et utsagn som gir en pekepinn på gruppas innfallsvinkel til musikken sin.

GABIFUEGO

Gabifuego, også kjent som Gabriel Nystad Muñoz, gjorde seg opprinnelig bemerket på scener over hele verden som livegitaristen til indiepop-sensasjonen boy pablo. Det siste året har han imidlertid samlet opp streams i millionklassen som soloartist, og da med en ganske annen vibb.

Hans debut-EP «Romanticas» fra 2020 er trolig den første nordiske reggaetonutgivelsen noensinne, og dens cross-over til mainstream-radio i Norge var et stort øyeblikk for spansk språkmusikk i regionen.

GABIFUEGO setter stadig reggaeton på kartet i Norden. Etter 2020-hiten med Astrid S, «Contigo Tengo Feeling», spilte han på «fuego» med de norske og svenske rapperne Musti og Jelassi, som var med på FIFA22-lydsporet.

Som artist er han alltid på jakt etter folk til å bringe god energi og nye smaker til musikken sin, og har mange spennende collabs som kommer i 2022. Som sin nylige dobbeltsingel "Industrial Ballades" med trommeslager og produsent Bendik HK hvor han utfordrer seg selv og sitt eget kunstneriske uttrykk. Han ga også ut «Nær meg» under sitt norske alter ego _gabben_, med Ingo fra Hester V75.

LEKENDE LETT

Lekende Lett er en bergensk duo som mikser klubb, hip hop, R’n’B og Miami Bass med helstøpte norske tekster.

Bandet består av Kristian Stockhaus og Synne Sofi Bårdsdatter Bønes. Siden oppstarten i 2016 har L.L slippet ni helstøpte singler som feks Nike, Masser Meg, Søndag, Bli hos meg, Peter Pan og nå senest Late Som.

+ DJ: Razmatazz

CC: 130,- for hele programmet! Ja, vi vet.