#Musikk

Fredag 15. mars

Kl. 22:00

Varmere Våtere Villere: Daniel Kvammen

15.03.24

Daniel Kvammen har for lengst bekreftet sin posisjon som en publikumsfavoritt, solid liveartist og låtskriver med teft for radiohits. Med sine underfundige og superfengende låter satte han Geilo på kartet i en imponerende kombinasjon av bygde- og urbanromantikk. Debuten «Fremad i alle retninga» resulterte i hele tre Spellmann-nominasjoner og siden har det gått oppover.

VVV Kvammen 2

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
15.03.2024 Kulturhuset i Bergen
Pris: Student: Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
200,- 90,- Hovedsalen 21:30 22:00 Ja
  • Dato: 15.03.2024
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 200,-
  • Student: 90,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 21:30
  • Konsertstart: 22:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, Varmere Våtere Villere presenterer:

Varmere Våtere Villere: Daniel Kvammen

Kvammen har spilt konserter på alt fra landets største festivaler til en mye omtalt hytte-turné på Hardangervidda. Fra Gaustadtoppen til Rockefeller. Ulike format, men alltid samme tilstedeværelse for et stadig voksende publikum. Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av den folkekjære artisten alene.

Med radiohits som: «Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld», «Einsam i lag» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular er Daniel sin katalog perfekt for både klubb og festival. De siste årene har Daniel både gitt ut albumet "Guta som gret" og «Absolutt Klining». «Guta som gret» er en skive som leverte ikke mindre enn seks radiosingler og drømmesamarbeid med både Gabrielle og Aslag Haugen fra Hellbillies. På denne konserten kan man live forvente en god rekke hits fra hele Daniels karriere - som en verdig avslutning på årets festival.

Billetter:

Enkeltbillett:
Ordinær: 200,- / BT-Fordel: 156,- / Student: 90,-

Inngang inngår også i dagspass fredag og festivalpass til Klimafestivalen Varmere Våtere Villere. Se fullt program på www.varmerevaterevillere.no

Dagspass fredag:
Ordinær: 350,- / BT-Fordel: 300,- / Student: 175,-

Festivalpass:
Ordinær: 900,- / BT-Fordel: 750,- / Student: 450,-

NB: Billettavgift påløper.

Aldersgrense: 18 år.
Vergeordning: Ta kontakt med arrangør.