#Drikke

Tirsdag 22. mars

Kl. 19:00

Winemaker's dinner

22.03.22

Kulturhuset i Bergen og vineksportør Craig Mitchell inviterer til vin og fire retters middag på Kulturhuset. Her får man sjansen til å smake på fire viner fra to spennende, amerikanske produsenter. Pris for fire retters middag + vin: Kr. 995,-

winemakers

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
22.03.2022 Kulturhuset i Bergen
Pris: Sal: Arrangementstart: Vergeordning:
995,- TBA 19:00 Ja
  • Dato: 22.03.2022
  • Sal: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 995,-
  • Scene: TBA
  • Arrangementstart: 19:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen presenterer:

Winemaker's dinner

Om produsentene:

-Chateau Ste Michelle:
Chateau Ste. Michelle ble etablert i 1934. Michelle var banebrytende for
vinifera-druedyrkingen i Washington State og har produsert europeiske varianter av toppklasse-viner under Chateau Ste. Michelle-merket siden 1967. Vingården kombinerer en pågående dedikasjon til innovasjon spesielt i deres joint venture - Riesling (Eroica) - med den berømte tyske vinmakeren Ernst Loosen. Gården sier selv at de har en forpliktelse til å følge klassiske vinproduksjonstradisjoner fra Washington for å lage viner av høyeste kvalitet i mange prisklasser.

-Stag's Leap Wine Cellars:

Stag's Leap Wine Cellars er en av de ubestridte ikonene i Napa Valley. Vingården ble grunnlagt i 1970, og deres Cabernet i 1973 vant den berømte Judgment of Paris-smakingen, og slo
første og andre vekst Bordeaux. Siden den gang har de blitt en av de mest overbevisende og ettertraktede vinprodusentene i verden.
Vingården ligger i Stag's Leap District; en liten underregion i den sør-østlige delen av Napa Valley. De er kjent for å produsere spesielt elegante og
lagringsdyktige viner. I løpet av de siste fire tiårene har Stag's Leap Wine Cellars vært vitne til den fartsfylte spredningen av Napa Valley-vingårder, men midt blant alle sine nye naboer har de beholdt sin egen, autentiske stemme.