Designfestivalen inntar huset!

I samarbeid med Design Region Bergen og Grafill Bergen inviterer vi nok en gang til designfest på Kulturhuset!


#Design

11. november 2022


image

"Det er 12. gang festivalen arrangeres, og vi gleder oss stort til å klippe snoren på onsdag" sier festivalsjef Ingrid Helgesen.
Bergen Designfestival arrangeres også i år på Kulturhuset, og fra 16. til 20. november kan publikum få oppleve et variert og inspirerende program; fra Visuelt utstillingen som viser frem det beste innen norsk design det siste året, til åpningsfest med prosjekter fra nyutdannede designere som har utmerket seg både nasjonalt og internasjonalt. Videre blir det fokus på designdrevet samfunnsutvikling, der designere og arkitekter ser på hvordan eldre kan være en ressurs. For næringslivet er det dypdykk i hav og design med spennende presentasjoner, samtale om hvordan design kan redde verden, og kurs i designdrevet innovasjon. Fredag 18. november inviteres designbransjen til fag og fest i Lillesalen, med samtale om designkritikk og feilefest for alt som ikke har gått som det skal. For fullt program se her

Festivalen er støttet av Bergen kommune, og årets samarbeidspartnere er DOGA, Grafill Bergen, IxDA, Tekstallianse, Linjeforeningen Raster (KMD), Grafill tegneserie, Überpress forlag og Kulturhuset i Bergen.
Faglige bidragsytere er EGGS Design, Knowit, Inventas, These Ways, Sopra Steria, local, Reklamekollektivet, Greenstat, Deep Vision, Technip FMC, Verdighetssenteret, Haltenbanken, OK Kontor, Netlife, Sans, og Andersens forlag.