#Diverse

Tirsdag 18. juni

Kl. 17:00

Let's Weave the World

18.06.24

POP UP-STORE! Til inntekt for skadde i Ukraina! Denne ettermiddagen blir du også kjent med Weave the World, frivillige som ønsker å knytte folk sammen – for respekt, frihet og menneskeverd – verdiene demokratiet står for. Vi tror på å koble mennesker som kjemper for samme sak. Sammen vever vi et kraftfullt sikkerhetsnett.

18 popup

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
18.06.2024 Kulturhuset i Bergen
Sal: Arrangementstart: Vergeordning:
Lillesalen 17:00 Ja
  • Dato: 18.06.2024
  • Sal: Kulturhuset i Bergen
  • Scene: Lillesalen
  • Arrangementstart: 17:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen presenterer:

Let's Weave the World

SALG og AUKSJON av:
- moteklær og smykker fra kjente ukrainske designere: 20 unike brands, som Alona Cini, Vikele, Marta Brown, Oliz og Gushka.
- kunstgjenstander fra Det Ukrainske Kunstakademiet i Lviv.
Musikk og kulturinnslag!
Bli med på å veve et sikkerhetsnett for Ukraina og vår framtid!

Symbolsk nok starter vi med tekstilbransjen. Vårt første tiltak er pop-up-butikken på Kulturhuset. Her selger og auksjonerer vi bort ukrainske designerklær, smykker og kunstgjenstander. Alt fra anerkjente brands og Det Ukrainske Kunstakademiet i Lviv. Inntektene går uavkortet til Unbroken, en frivillig ukrainsk organisasjon som blant annet driver med rehabilitering av krigsveteraner og mennesker med krigstraumer og psykiske lidelser. Kunstakademiet, i samarbeid med Unbroken, tilbyr kunstterapi som maling, veving og arbeid med keramikk. Det hjelper på konsentrasjon, finmotorikk, mental helse og er noe så enkelt som et godt sted å være.

Tirsdag 18. juni Kl. 17.00 - 20.00