#Musikk

Fredag 26. april

Kl. 21:00

Nico & Vinz: Am I Wrong - 10 Year Anniversary Tour

26.04.24

Nico & Vinz er tilbake og klare til å feire en musikalsk milepæl som har preget det siste tiåret! Ti år etter den uforglemmelige suksessen til "Am I Wrong", som fortsatt får følelsene til å svinge og publikum til å danse verden over, annonserer den norske suksessduoen sin kommende turné.

Event

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
26.04.2024 Kulturhuset i Bergen
Scene: Innslipp: Konsertstart: Vergeordning:
Hovedsalen 20:00 21:00 Ja
  • Dato: 26.04.2024
  • Scene: Kulturhuset i Bergen
  • Scene: Hovedsalen
  • Innslipp: 20:00
  • Konsertstart: 21:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen, All Things Live presenterer:

Nico & Vinz: Am I Wrong - 10 Year Anniversary Tour

Med over 1 milliard avspillinger på Spotify og med en spennende nyinnspilling av "Am I Wrong" på norsk som snart slippes, er Nico & Vinz klare til å ta fansen med på en uforglemmelig reise gjennom deres musikalske arv. Fra hitlistene til hjertene til millioner av lyttere verden over, har duoen vist seg som sanne hitgarantister og ambassadører for norsk musikk på den globale scenen.

Nico & Vinz har vokst og utviklet seg som kunstnere siden deres tidlige suksess. Med base i Los Angeles har de utforsket og ekspandert sitt musikalske uttrykk, samarbeidet med stjerner som Bebe Rexha og Kid Ink, og opptrådt på noen av de mest prestisjefylte scenene i USA, inkludert David Letterman's "Late Show", The Ellen Degeneres Show, og hos Jimmy Fallon.

Men nå er det tid for å komme hjem, tilbake til røttene, tilbake til fansen som har støttet dem fra begynnelsen. Nico & Vinz er klare til å bringe energien og lidenskapen fra "Am I Wrong" og deres etterfølgende hits til en scene nær deg. Så bli med på feiringen av tiårsjubileet for en låt som for alltid vil være en del av vår musikalske historie.

Vi regner med at billettene til disse eksklusive konsertene vil få bein å gå på, så sørg for å sikre din plass og bli med på en uforglemmelig musikalsk fest med Nico & Vinz!»