#Klubb

Lørdag 07. oktober

Kl. 23:00

UltraFlex etterfest: Klubb Kyberia

07.10.23

Klubb Kyberia er et nyetablert klubbkonsept basert i Bergen, Oslo og Trondheim. Konseptet baserer seg på musikalske sjangre som har en stor følgerskare på nett, men som er sjeldent å finne i den norske klubbscenen. Når du logger på Klubb Kyberia, kan man forvente digitale tungvektere som dekonstruert klubb, cloudrap, hyperpop og breakcore, samt en sterk visuell profil man kan hengi sin sjel og sinn til. Det er en fysisk manifestasjon av Internettet, inne i klubben.

7 kyberia NY

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
07.10.2023 Kulturhuset i Bergen
Pris: Sal: Arrangementstart: Vergeordning:
100,- Hovedsalen 23:00 Ja
  • Dato: 07.10.2023
  • Sal: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 100,-
  • Scene: Hovedsalen
  • Arrangementstart: 23:00
  • Vergeordning: Ja

Kulturhuset i Bergen presenterer:

UltraFlex etterfest: Klubb Kyberia

NB! Dette arrangementet finner sted rett etter konserten med Ultraflex, og billetter til Ultraflex vil også være gyldige som inngang til Klubb Kyberia.

Om artistene:
-9K
9K er en 21 år gammel og basert i Bergen. 9K har sterk lidenskap for visuell design, 3d, film og djíng. Som dj har han holdt på i 2 år og har spilt mye i nattklubbmiljøet. For Klubb Kyberia representerer han internettet kulturen med å spille hard house, techno, breakcore og drum & bass med inspirasjon fra cloud rap og soundcloud.

-Marshion
Marshion er aliaset til den 24 år gamle Marius Hansen Høgås. På dagtid studerer og jobber han som visuell designer. På kveldstid vekker han liv i klubb-Norges alternative uteliv med sine intense, euforiske og pulserende sett. Han er også en av grunnleggerne bak internettunge klubbkonseptet Klubb Kyberia. Siden hans oppstart i 2022, har Marshion rukket og spilt på en rekke etablerte kulturinstutisjoner rundt om i Oslo og Bergen – Jungelen, Hulen, Landmark, Revolver, Østre og Trekanten, for å nevne noen. Han liker å bevege seg i et bredt landskap – alt fra jungle/breakcore og techno/hardcore, til verdensmusikk, funk, house og støyrock.
På kveldens program kan du forvente en sukkersøt blanding av hyperhouse, hyperpop og Playstation jungle ✨

-MURT
MURT er den fredelige kulturarbeider og fremtidig kulturtante med forkjærlighet for alt som bobler og sprekker. For anledningen blir det ekkelt søtt, vokalt pitchet og smått ristende, som en rosa hammer.

-SPLASH
SPLASH er en ny, fersk og fresh duo bestående av DJene bb og ungelillemy, begge fra Klubb Kyberia. Med felles musikksmak og egne impulser bestemte de seg for å forene krefter for å skape en unik duo. Som en bølge treffer de Kulturhuset - det blir flomvarsel for dansbare rytmer og diverse drypp fra en flora av sjangre.

-UTRIVELIG
Neste i rekken av våre DJs er Bergen- og Trondheimsbaserte ‘utrivelig’. Siden sin debut i 2021 har utrivelig vært å finne på flere av byens utesteder, deriblant Hulen, Fincken, Kvarteret og en og annen forlatt bunker. På Kulturhuset kan utrivelig by på en reise fra norsk space disco til de mørkeste hjørnene av idm og old school techno. Vi danses.