#Diverse

Fredag 22. oktober

Kl. 19:30

We are before: Stories of an Intruder av Sarah Vanhee (BE)

22.10.21

'We Are Before' er en såkalt performance lecture, et dramatisert foredrag om du vil, og blir fremført sammen med lanseringen av en bok ved samme navn.

plakat.jpg

Praktisk informasjon

Dato: Sted:
22.10.2021 Kulturhuset i Bergen
Pris: Moderasjonsbillett: Sal: Arrangementstart: Vergeordning:
250,- 150,- Galleriet 19:30 Ja
  • Dato: 22.10.2021
  • Sal: Kulturhuset i Bergen
  • Pris: 250,-
  • Moderasjonsbillett: 150,-
  • Scene: Galleriet
  • Arrangementstart: 19:30
  • Vergeordning: Ja

BIT Teatergarasjen, Kulturhuset i Bergen og Meteor International Theatre Festival presenterer:

We are before: Stories of an Intruder av Sarah Vanhee (BE)

Sarah Vanhee har i syv år virket som inntrenger. Ubedt har hun stilt på møter og forsamlinger, styremøter for direktører, et rettsmøte, møter i velforeningen, i fotballklubben, i hæren eller miljøverndepartementet. Hun har snakket om hvordan vi lever sammen som mennesker og om samfunnet som et samarbeid hvor alle er involvert.

Innblandingen kan ses som en bombe eller en gave. Folk ble overrasket, sjokkert, beveget, sinte. Geriljataktikken hadde som mål å forandre ethvert møte til en politisk bevegelse. På denne måten har hun overrasket mer enn 10000 mennesker, forstyrret deres daglige rutiner ved å stille store og små spørsmål om livet. Og alltid med den samme talen. Når den var over, forlot hun lokalet. Hun kalte den Lecture For Everyone, og den spredte seg til 12 forskjellige land. Nå vil hun dele denne historien om intervensjoner utenfor teateret, en historie om ord, kjærlighet, vold og kontakt. Om ensomhet og samvær. Det er en historie om hva det innebærer å ta ordet i dag. Om (u)muligheten av å snakke til alle. Og om hvordan vi alltid er forut for. Forut for krigen, forut for kysset, forut for den egentlige beslutningen. Slik vi også i dag er forut for.